واردات کمپوت آناناس آزاد شد!
روزنامه خراسان نوشت:
علی رغم تاکیدات صورت گرفته در خصوص ضرورت مدیریت واردات به کشور و در حالی که بر اساس بخشنامه های سالهای قبل نهادهای دولتی، واردات برخی انواع کمپوت مانند کمپوت آناناس به داخل کشور ممنوع اعلام شده بود، طبق تصمیم جدید برخی مسئولان اجرایی که در روزهای اخیر به سازمانهای ذی ربط در امر ورود و خروج کالا به کشور ابلاغ شده، مقرر شده است واردات کمپوت آناناس به شماره تعرفه 20082000 از گمرکات رسمی کشور با رعایت ضوابط بهداشتی، آزاد شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
شرايط آب و هوائي در جنوب ايران از جمله ميناب رودان بندرعباس چاه بهار و جاسك براي كاشت اين محصول بسيار مناسب است بايد در ترويج اين محصول اقدام شود
با کدوم آب؟
اونجا آب هست؟
كار درستي است فرزند اينجانب هيچ ميوه اي به جز كمپوت اناناس نميخورد بعلاوه تقريبا بيش از 90 درصد عيادت كنندگان از بيماران در منازل و بيمارستانها معمولا كمپوت اناناس براي بيماران ميبرند هم فاسد نميشود هم بسياري از بيماران قدرت خريد آنرا ندارند.بايد عوارض گمركي آنهم بردارند. براي درمان بسياري از بيماريها هم مفيد است و در داخل ايران هم توليد نميشود آناناسهائي كه بصورت تازه بدون كمپوت وارد ميشوند هم گران هستند هم زود خراب و فاسد ميشوند.از قديم الايام هم اين كمپوتها وارد كشور ميشده اكنون ديگر بعلت تب صادرات ديگر مردم ايران دسترسي به سيب ارزان قيمت توليد داخل ندارند .همه كالاهاي خوراكي حتي خيار جاليزي هم تحت پوشش صادرات گران و ناياب شده است و فقط خيارهاي گلخاني در تهران توزيع ميشود.
ممنون که آزاد کردن .... آناناس مگه داریم که ممنوع باشه؟!!!!
مشکل کشور نبود اناناس بود ان هم حل شد
بسیار کار درستی کردند.
آیا به مقدار کافی در مملکت ما آناناس وجود دارد؟!
کمپوت کردنش رو که بلدیم
یک سوال
ما آناناس تولید می کنیم که وارداتش ممنوع بوده؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.