آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

بخشش قاتل زن دوم در 73 سالگی

مرد 73 ساله که چهارده سال پیش همسرش را کشته و در دادگاه به اعدام محکوم شده بود با گذشت چند سال از جنایت توانست با جلب رضایت فرزندانش از قصاص رهایی یابد.
 
به گزارش ایران، چهاردهم تیر سال 82 به دنبال مشاجره خانوادگی این مرد به نام اصغر که 65 سال داشت به جرم کشتن همسرش دستگیر شد و با توجه به شهادت فرزندانش به قصاص محکوم شد.
 
متهم سالخورده که اکنون 73 ساله است صبح دیروز در دومین محاکمه با توجه به جلب رضایت فرزندانش از قصاص گریخت و از جنبه عمومی جرم تحت محاکمه قرار گرفت.
 
اصغر به قضات محکمه گفت: «هانیه همسر دوم من بود که به خاطر فرزندان همسر اولم همیشه در خانه با او مشکل داشتم و با هم درگیر می‌شدیم. آن روز هم هنگام نزاع با چاقوی آشپزخانه او را کشتم ولی سخت پشیمان هستم و حالا که به آخر عمرم رسیده‌ام با جلب رضایت فرزندانم می‌خواهم از زندان آزاد شوم. درحالی که چهارده سال است که روزها و شب‌ها با کابوس اعدام و چوبه دار روبه‌رو بوده‌ام.»
 
پس از پایان اظهارات متهم قضات وارد شور شدند تا با توجه به رضایت فرزندان این مرد درباره‌اش تصمیم بگیرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.