معاون دفتر بهداشت و بیماری دامی سازمان دامپزشکی گفت: دامداران و افرادی که در کشتارگاهها کار میکنند در معرض خطر این بیماری قرار دارند.
کریم امیری معاون دفتر بهداشت و بیماری دامی سازمان دامپزشکی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت شیوع تب کریمه کنگو اظهار داشت: همه ساله همزمان با فصل گرما کنه در جمعیت دامی افزایش می یابد که درصورت گزش دام نهایت موجب مرگ افراد ناشی از تب کریمه کنگو می شود.
وی افزود: دامداران و افرادی که در کشتارگاهها کار میکنند در معرض خطر این بیماری قرار دارند.
وی با اشاره به اینکه بیماری علائم خاصی ندارد، افزود: در صورت گزش کنه این بیماری ظرف ۵ روز وارد بدن دام شده و سپس از دام به انسان انتقال مییابد.
امیری ادامه داد: دامداران در صورت مشاهده کنه بر روی بدن دام بلافاصله باید نسبت به سم پاشی آغول و اسطبلهای خود اقدام نمایند چرا که در صورت رعایت نکات بهداشتی بیماری قابل کنترل است.
وی تصریح کرد: از مردم تقاضا داریم که گوشت مورد نیاز خود را از کشتارگاههای تحت نظارت سازمان دامپزشکی خریداری نماید چرا که در فصول گرم شیوع تب کریمه کنگو در بین جمعیت دام حادتر می شود.