آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
1بازدید
۰

یورش نیروهای پلیس آل خلیفه به تظاهرکنندگان

یورش نیروهای پلیس آل خلیفه به تظاهرکنندگان
منابع خبری بامداد دوشنبه گزارش دادند, در تظاهرات شبانه مردم بحرین علیه رژیم آل خلیفه, تظاهرکنندگان پل اصلی ارتباطی میان شهرک عیسی و منامه را بستند.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری اللؤلؤه بحرین, درگیری شدیدی میان نیروهای پلیس و تظاهرکنندگان روی داده است.
 
از سه شنبه هفته گذشته پس از اینکه نیروهای رژیم آل خلیفه به تحصن مسالمت آمیز طرفداران شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان این کشور در مقابل منزل وی حمله کردند و 5 تن را کشته و بیش از100 تن دیگر را زخمی و286 تن را بازداشت کردند, بحرین شاهد موج جدیدی از اعتراضات علیه رژیم آل خلیفه شده است.
 
پیشتر اتحادیه اروپا خواستار گفت و گو برای حل بحران این کشور میان مخالفان رژیم آل خلیفه با حکومت شده بود.
 
بحرین از سال 2011 میلادی تاکنون با بحران نارضایتی های عمومی در نتیجه سیاست های غیرمتعارف رژیم آل خلیفه مواجه است و این رژیم بدون توجه به حقوق شهروندی و قوانین بین المللی، دست به بازداشت و یا لغو تابعیت شهروندان معترض این کشور می زند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.