آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
3بازدید
۱

زوج اندونزیایی ۱۲ هزار کیلومتر تا مکه را رکاب می‌زنند

زوج اندونزیایی ۱۲ هزار کیلومتر تا مکه را رکاب می‌زنند
در حالی که اغلب مسلمانان جهان برای انجام مناسک حج خود را با هواپیما به مکه مکرمه می رسانند، یک زوج اندونزیایی قصد دارند با دوچرخه سفارشی خود مسافت 12 هزار کیلومتری از این کشور تا شهر مقدس مکه را رکاب بزنند.

به گزارش ایرنا، تارنمای 'مالای میل آنلاین' روز چهارشنبه اعلام کرد 'هاکام مابروری' و 'روفینگاتول اسلامیه' که هر دو 35 ساله هستند، طی این مسیر را با یک دستگاه دوچرخه سفارشی با دو رکاب که متناسب با قد و وزن آنها ساخته شده است، آغاز کردند.
این زوج اندونزیایی حج عمره خود را که می تواند در هر زمان از سال انجام شود، دراین سفر انجام می دهند.
 
این زوج اندونزیایی از حدود 5 ماه پیش در نقاط مختلف اندونزی شامل زمین سطح و کوهستانی تمرینات آماده سازی خود را انجام دادند.
 
این زوج اندونزیایی که از 'مالانگ' در جاوای شرقی اندونزی سفر خود آغاز کردند، پس از چهار هزار کیلومتر، هفته جاری خود را به شهر 'پینانگ' در شمال غربی مالزی رساندند.
 
این زوج اندونزیایی که به طور میانگین در هر ساعت 18 کیلومتر رکاب می زنند، قصد دارند با استفاده از دوچرخه های خود از کشورهایی که می گذرند پیام صلح اسلام را به مردم سایر مذاهب برسانند.
 
این زوج اندونزیایی پیش بینی می کنند پس از هشت تا 12 ماه بتوانند خود را به مکه مکرمه برسانند.
 
این دو زوج اندونزیایی که قصد دارند مسیر بازگشت خود را از هواپیما استفاده کنند، نخستین اندونزیایی های هستند که با دوچرخه به مکه عزیمت کرده اند. آنها همچنین قصد دارند سال های آتی برای انجام حج واجب خود نیز از دوچرخه استفاده کنند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۷ ۰۹:۳۲

به اینا میگن عاشق حج نه به ما با هواپیما........

کل حج باید با دوچرخه باشد.

هرکی میخاد بسم الله نمیخاد بشینه سر جاش

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.