آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

نمایشگاه قرآن امروز دایر است

مسئولان نمایشگاه بین‌المللی قرآن تهران از ادامه برپایی این رویداد قرآنی خبر دادند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، پس از حوادث تروریستی دیروز در تهران که تعطیل شدن یک روزه نمایشگاه قرآن کریم به درخواست شورای تامین استان تهران را در پی داشت، مسئولان این نمایشگاه از ادامه برپایی این رویداد قرآنی خبر دادند.

حجت الاسلام حشمتی رئیس بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم پیش‌تر با اشاره به چگونگی برگزاری نمایشگاه اینگونه اعلام کرده بود: نمایشگاه تا اطلاع ثانوی تعطیل است و هرگونه تصمیم‌گیری درباره ادامه برگزار شدن یا برگزار نشدن این رویداد بزرگ قرآنی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

نهایتا تصمیم بر این شده که نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم امروز پنجشنبه 18 خردادماه طبق ساعت‌‌های همشگی دایر باشد. منتها مسئولان نمایشگاه از همکاران و خبرنگاران حاضر در این رویداد خواسته‌اند حتما کارت شناسایی معتبر همراه داشته باشند تا در زمان کنترل‌های حفاظتی به مشکل برنخورند.

اطلاعیه رسمی در این مورد نیز متعاقبا منتشر می‌شود.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با برخورداری از بخش‌های مختلف و متنوعی همچون هنرهای تجسمی، نمایش فیلم‌های سینمایی متناسب با موضوع این رویداد بزرگ قرآنی، بخش ویژه کودکان و قسمت مربوط به عفاف و حجاب از 8 تا 26 خرداد در مصلی تهران دایر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.