آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

زرينه:

غيبت رضايي، خليلي و معمارزاده

ميثاق معمارزاده نيز از ناحيه تاندون دست دچار كشيدگي شده و به احتمال فراوان ديدار هفته پانزدهم را از دست مي‌دهد.

پزشك تيم‌ فوتبال پرسپوليس از غيبت رضايي، خليلي و معمارزاده در بازي با استيل‌آذين خبر داد.

فريد زرينه در گفت‌وگو با فارس، در مورد وضعيت مصدومان پرسپوليس براي ديدار مقابل استيل آذين اظهار داشت: محسن خليلي به علت كشيدگي از ناحيه پشت پا فيزيوتراپي مي‌كند و به احتمال زياد ديدار مقابل استيل آذين را از دست مي‌دهد.

وي درباره وضعيت مصدوميت شيث رضايي گفت: اين بازيكن از ناحيه كشاله پا دچار مصدوميت شده است و پس از بررسي MRI مشخص شد به ديدار مقابل استيل آذين نمي‌رسد. از طرفي شيث دچار سرماخوردگي شديد شده و از اين لحاظ نيز توان بازي در هفته جاري را ندارد.

پزشك پرسپوليس افزود: ميثاق معمارزاده نيز از ناحيه تاندون دست دچار كشيدگي شده و به احتمال فراوان ديدار هفته پانزدهم را از دست مي‌دهد.

پرسپوليس در هفته پانزدهم ليگ‌برتر فوتبال شنبه هفته آينده 9 آبان‌ماه در ورزشگاه آزادي به مصاف استيل آذين مي‌رود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.