آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

ابطال مجوز ۲۲۲ صرافی غیرمجاز

معاون نظارتی بانک مرکزی با تاکید بر ضرورت اطلاع از صرافی‌های مجاز برای انجام معاملات ارزی از سوی مردم گفت: مجوز ۲۲۲ صرافی به دلیل تخلف باطل شد.

به گزارش مهر، فرشاد حیدری از تشدید نظارت بر عملکرد صرافی‌ها با توجه به رونق معاملات ارزی خبر داد و گفت: مردم با توجه به اطلاعیه‌های بانک مرکزی و اعلام اسامی صرافی‌های مجاز، اقدام به انجام معاملات ارزی خود نمایند؛ این در حالی است که بانک مرکزی نظارت‌های خود بر صرافی‌ها را تشدید کرده و با همکاری دستگاههای نظارتی انتظامی، کار ساماندهی را پیش خواهد برد.

معاون نظارتی بانک مرکزی افزود: طی سالهای گذشته، بانک مرکزی همواره تلاش کرده تا فعالیت شبکه صرافی کشور را رصد کند و بر همین اساس، نظارت‌های این نهاد نظارتی به طور مستمر انجام می‌شود؛ در این میان طی سالهای گذشته، تا امروز بالغ بر ۹۲۰ مجوز برای صرافی‌ها صادر شده است، اما نظارت تنها در این مرحله ختم نمی‌شود؛ بلکه در مراحل کاری صرافی‌ها هم، نظارت ادامه می‌یابد به همین دلیل تاکنون مجوز ۲۲۲ صرافی به دلیل تخلف باطل شده است.

وی از همکاری با نیروی انتظامی برای پلمپ ۴۲۵ صرافی خبر داد و خاطرنشان کرد: اسامی این صرافی‌ها به نیروی انتظامی ارایه شده و بر این اساس، ممکن است تا زمان اقدام از سوی نیروی انتظامی، این صرافی‌ها مشغول به کار باشند، بنابراین از مردم درخواست می‌شود که حتما قبل از هر گونه تبادلات ارزی، اسامی صرافی‌های مجاز را از روی سایت بانک مرکزی چک کنند.

به گفته حیدری، اگر برخی صرافی‌ها قابلیت تطبیق و صدور مجوز را داشته باشند، حتما فرآیند کاری آنها سپری می‌شود؛ در غیر این صورت نسبت به پلمپ آنها، از سوی نیروی انتظامی اقدام خواهد شد؛ ضمن اینکه در مرجع قضایی هم بر علیه موسسات غیرمجاز و صرافی‌ها، اقامه دعوا خواهد شد.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۲۱ ۱۰:۱۱

تیتر ایراد دارد
ابطال مجوز ۲۲۲ صرافی غیر مجاز؟؟؟؟؟
اگر غیر مجاز هستند پس چه مجوزی را ابطال کردند؟؟؟

پاشا تبريزى۱۳۹۶/۰۳/۲۱ ۰۸:۱۹

با سلام،
'مجوز' يعنى مجاز.
بنابراين 'مجوز غيرمجاز' عبارت نادرستى مى باشد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.