آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

زلزله خرم‌آباد را لرزاند

بامداد امروز زلزله خرم‌آباد مرکز استان لرستان را لرزاند.

به گزارش مهر، بامداد امروز زمین‌لرزه‌ای حوالی خرم‌آباد در استان لرستان را لرزاند که وقوع این زلزله توسط مردم احساس شد. این زلزله با شدت ۲.۲ ریشتر در ساعت ۳ و ۴۴ دقیقه و ۳۷ ثانیه ثبت‌شده است.

عمق وقوع این زمین‌لرزه ۱۰ کیلومتر و مرکز این زمین‌لرزه بر اساس گزارش مرکز زلزله‌نگاری کشور به عرض و طول جغرافیایی ۳۳.۵۲۷ و ۴۸.۳۸۰ بوده است.

وقوع این زمین‌لرزه در حالی است که از بامداد امروز سپیددشت از توابع شهرستان خرم‌آباد با وقوع دو زلزله خفیف تکان خورده است.

اولین زلزله در ساعت یک و ۴ دقیقه و ۱۲ ثانیه با شدت ۲.۲ ریشتر و در عمق ۱۰ کیلومتری سپیددشت رخ داد. زلزله دوم نیز با شدت ۲.۵ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین طی ساعت ۳ و ۹ دقیقه و سه ثانیه این منطقه را لرزاند.

هنوز از وقوع این زمین‌لرزه‌ها خساراتی گزارش نشده است.

بنابراین گزارش، استان لرستان به علت قرارگیری بر روی منطقه لرزه‌ای زمین‌ساخت زاگرس از نواحی زلزله‌خیز کشور است که وقوع زمین‌لرزه‌های مخرب در دره سیمره، سیلاخور و بروجرد در ادوار گذشته بهترین گواه لرزه‌خیزی استان لرستان محسوب می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.