آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

حواشي ديدار راه‌آهن و استقلال

صمد مرفاوي در حالي كه با شبكه خبر در حال مصاحبه بود عده‌اي از هواداران به هو كردن او پرداختند.

هواداران تيم فوتبال استقلال عليه سرمربي سايپا شعار دادند.

به گزارش فارس، قبل از شروع بازي استقلال مقابل راه‌آهن‌، هواداران استقلال به دليل مصاحبه روز گذشته محمد مايلي‌كهن درباره قلعه‌نويي،‌ عليه سرمربي سايپا شعار دادند و با سر دادن "مايلي‌كهن حيا كن، سايپا را رها كن " اعتراض خود را به اين مربي نشان دادند. آنها در ادامه اعتراض‌هاي خود به مايلي‌كهن، علي دايي را مورد تشويق قرار دادند و با سر دادن شعار "دايي برگرد به تيمت " ناراحتي خود را از مايلي كهن نشان دادند.

*هواداران استقلال پيش از آغاز مسابقه شعار " بازيكن بي‌غيرت نمي‌خواهيم " را سر دادند. مشخص نبود خطاب آنها به چه بازيكني بود.

* فرزاد مجيدي برادر كاپيتان استقلال به هنگام گرم كردن آبي پوشان در كنار زمين بود.

* فقط 7 هزار نفر هوادار در ورزشگاه آزادي حضور پيدا كردند.

* 100 هوادار راه‌آهن در ورزشگاه آزادي حضور پيدا كرده و پرچم بزرگي از تيم خود را در جايگاه پرسپوليسي‌ها نصب كرده‌اند.

*جانواريو كه به دليل 3 اخطاره بودن غايب است در جايگاه ويژه حضور دارد.

*پس از باخت 3 بر 2 استقلال مقابل راه‌آهن شمار زيادي از هواداران استقلال عليه مرفاوي شعار دادند. آنها با سر دادن شعار "مرفاوي حيا كن، استقلال را رها كن " اعتراض خود را به سرمربي تيمشان نشان دادند. آنها همچنين قلعه نويي را تشويق كردند.

* صمد مرفاوي در حالي كه با شبكه خبر در حال مصاحبه بود عده‌اي از هواداران به هو كردن او پرداختند.

* در ضلع ديگر از ورزشگاه شمار ديگري از هواداران استقلال با اين شعار كه "هر كس كه غيرت دارد،‌استقلال را دوست دارد ".

* دوگانگي در ميان هواداران استقلال پس از پايان اين ديدار كاملا مشخص بود به طوري كه مخالفان وموافقان مرفاوي به درگيري لفظي پرداختند و هر يك ديگري را به بي‌غيرتي متهم كردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.