آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

عمل به وعده بعد از دو سال

تورنمنت بوكس قزاقستان از سوم آذر در شهر آلماتي آغاز خواهد شد كه تيم پيوند ساپكو دوم آذر به اين كشور مي‌رود.

قول فدراسيون بوكس براي اعزام تيم قهرمان ليگ برتر به تورنمنت برون مرزي پس از دو سال اجرايي مي‌شود و تيم بوكس پيوند ساپكو به تورنمنت قزاقستان اعزام خواهد شد.

به گزارش ايسنا، سعيد قربان‌زاد و در وزن 48 كيلوگرم، رضا عباسي در وزن 51 كيلوگرم، جواد افراخته در وزن 57 كيلوگرم، محمد مهدي‌پور در وزن 60 كيلوگرم، امين قاسمي‌پور در وزن 69 كيلوگرم، محمد ستارپور در وزن 75 كيلوگرم، مهدي ياهو در وزن 81 كيلوگرم، اميد بابايي در وزن 91 كيلوگرم، علي مظاهري و محمد قاروني در وزن 91+ كيلوگرم نفرات اعزامي تيم پيوند ساپكو به تورنمنت قزاقستان هستند.

عيسي گل‌محمدي به عنوان سرمربي، رضا مهدي‌پور و اصغر اشرفي به عنوان مربي تيم اعزامي را همراهي مي‌كنند. حاج محسن كلهر منفرد هم سرپرست اين تيم است.

تورنمنت بوكس قزاقستان از سوم آذر در شهر آلماتي آغاز خواهد شد كه تيم پيوند ساپكو دوم آذر به اين كشور مي‌رود.

تيم پيوند ساپكو دو سال پيش قهرمان ليگ بوكس شد و رفتن به تورنمنت ارمنستان پاداش آن قهرماني است كه فدراسيون قول آن را داده بود و پس از دو سال محقق مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.