آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
1بازدید
۱۱

زنان تهرانی روزانه دوساعت پای تلفن اند

استاد دانشگاه تهران اضافه كرد: حتي بسياري از خانم‌ها اظهار داشته‌اند كه هنگام حضور در آشپزخانه بايد تلويزيون روشن باشد و آنها صدايش را بشنوند .

خبرگزاري زنان ايران: يك استاد دانشگاه تهران گفت: زنان تهراني به طور متوسط روزانه دو ساعت با تلفن صحبت مي‌كنند.

فهيمه قبيتي در همايش اصلاح الگوي مصرف كه در سالن اجتماعات شركت برق منطقه‌اي قزوين برگزار شد، بيان داشت: بر اساس تحقيقاتي كه چندي پيش انجام گرفته است زنان تهراني به طور متوسط روزانه دو ساعت با تلفن صحبت مي‌كنند .

وي ادامه داد: از طرفي تحقيقات نشان مي‌دهد روشن كردن تلويزيون يكي از كارهاي اوليه خانم‌ها، صبح‌ها پس از بيدار شدن است .

استاد دانشگاه تهران اضافه كرد: حتي بسياري از خانم‌ها اظهار داشته‌اند كه هنگام حضور در آشپزخانه بايد تلويزيون روشن باشد و آنها صدايش را بشنوند .

وي افزود: با توجه به تحقيقاتي كه در دنيا انجام شده است امروز دنيا به فكر كاهش حضور خانم‌ها در آشپزخانه افتاده است چراكه حضور خانم‌ها در آشپزخانه با افزايش و رشد بيشتر انرژي همراه است از همين رو غذاهاي فست فود در دنيا گسترش يافته است .

قبيتي افزود: اگر مي‌خواهيم براي كاهش و استفاده درست انرژي كاري كنيم، بايد فرهنگ سازي كنيم تا با نهادينه كردن فرهنگ اصلاح الگوي مصرف بتوانيم به هدف خود دست يابيم .

وي تصريح كرد: يكي از مهم‌ترين مسائلي كه در شكل‌گيري رفتار در جامعه ما موثر است قضاوت ديگران است به طوري كه قضاوت ديگران هويت جامعه ما را شكل داده است و اين موضوع فرصت را براي اِبراز‌هاي فردي خيلي كم مي‌كند .

استاد دانشگاه تهران عنوان داشت: از همين رو ما خيلي به خود و ديگران اجازه ابراز عقيده نمي‌دهيم و بيشتر مواقع تأييدمان را از جمع مي‌طلبيم از اين رو گاه سختي‌ها را تحمل مي‌كنيم تا تأييد جمع را داشته باشيم .

وي توضيح داد: به عنوان نمونه مي‌توانيم به تأثير تلويزيون در زندگي اشاره كنيم كه چگونه پخش يك سريال گويش مردم را تغيير مي‌دهد و يا با پخش يكي يا دو سريال امكان تحصيل دختران در دانشگاه سهل‌تر مي‌شود و نگاه‌ها را عوض مي‌كند .
نظرات کاربران

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۵ ۱۰:۲۶

اين محاسبه روزي 2 ساعت صحبت كاملا غير كارشناسي ميباشد .كاش بيشتر توضيح ميداد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۵ ۰۹:۱۷

با سلام
با تاسف از نتیجه این بررس باید به عرض برسانم اگر شما به سریالهای تلویزیون دقت بفرمایید غالبا خانمها را یا در آشپزخانه ویا پای تلویزیون مشاهده خواهید کرد. کمتر می بینید که در حال کتاب خواندن یا انجام یک کار هنری یا رسیدگی به وضعیت تحصیلی فرزندان واز این قبیل باشد واین خود یک الگوی غلط است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۵ ۰۸:۵۱

نه كه امكانات زياده - ميمونيم از كدوم شروع كنيم .

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۵ ۰۷:۵۲

حالا دیگه همه مشکلات مملکت حل شده این یک مسئله حل نشده!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۵ ۰۰:۳۸

کم بودن امکانات ورزشی، تفریحی، فرهنگی و... را نیز باید در نظر داشت. در دسترس ترین تفریح و سرگرمی همین تلوزیون و تلفن است. در ضمن تصور کنید اگر همین خانمها بخواهند بجای تلفن زدن حضوری همدیگر را ملاقات کنند، وضعیت ترافیک شهرها چطور خواهد شد!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۵ ۰۰:۳۲

مگه کسی تلویزیون میبینه؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۴ ۲۳:۲۸

من یک مرد هستم ولی بنظرم با توجه به لطافت روح زنانه و کمبود روشهای سرگرمی . بنظر من اگر این روشها که توضیحشون آمده هم قطع و کم بشند ؛ خیلی از خانمهای خانه دار در آینده دچار افسردگی می شند

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۴ ۲۳:۲۰

دنیا به خاطر 'میزان مصرف انرژی' به فکر کاهش حضور خانم ها در آشپزخانه نیفتاده. کشورهای پیشرفته تر فقط این واقعیت ساده رو درک کردن که امروزه که زن و مرد همپای هم درس می خونن و کار می کنن، دیگه معنی نداره که خانم مسئول مطلق آشپزی و کارهای خونه هم باشه. کار منزل هم مثل کار بیرون و پول درآوردن مشارکتی هست.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۴ ۲۲:۴۱

اگر این تحقیق از زبون یه استاد مرد مطرح می شد الان 15000 تا comment از طرف خانم های محترم این زیر بود!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۴ ۲۲:۳۹

نتیجه اخلاقی اینکه برای مصرف بسیار بهینه انرژی هیچ وقت زن نگیرید!!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۴ ۲۲:۲۰

تابناک کاری نکن خانم های تهرانی بریزن دفترت رو پلمپ کنن D:

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.