آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

احتمال آب‌گرفتگی معابر در مازندران

اداره‌کل مدیریت بحران‌مازندران نسبت به افزایش بارندگی و آبگرفتگی معابر در استان هشدار داد.

اداره‌کل مدیریت بحران‌مازندران نسبت به افزایش بارندگی و آبگرفتگی معابر در استان هشدار داد.

به گزارش ایسنا، اداره‌کل مدیریت بحران‌ مازندران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بر اساس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان، از اواخر امروز با شکل‌گیری جریانات مرطوب شمالی، بارش در شهرهای غربی استان به‌تدریج شروع و روز پنج‌شنبه مورخ ۶ مهرماه تداوم بارش همراه با کاهش دما و وزش باد در غرب استان، در بعد از ظهر و شب مناطق مرکزی و شرقی استان نیز بارانی شده و روز جمعه با استقرار هوای خنک، بارندگی‌ها کم و بیش ادامه می‌یابد.

براساس این اطلاعیه بارش‌ها عمدتاً در مناطق ساحلی و جلگه‌ای رخ داده و شدت آن از بعد از ظهر پنج‌شنبه تا بعد از ظهر جمعه در مناطق غربی و بخش‌هایی از مناطق مرکزی پیش‌بینی می‌شود از این‌رو طی این مدت در مناطق فوق آبگرفتگی معابر عمومی دور از انتظار نیست.

این سامانه بارشی از جمعه شب به‌تدریج از استان خارج شده و آسمان استان روزهای شنبه و یکشنبه غالباً صاف تا نیمه ابری خواهد بود.

از این‌رو به همه هم‌استانی‌ها و مسافران توصیه می‌شود در هنگام تردد در محورهای مواصلاتی اصلی و فرعی استان رعایت نکات ایمنی را داشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.