آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

اجرای قانون ممنوعیت روبنده در اتریش

اجرای قانون ممنوعیت روبنده در اتریش
از روز اول اکتبر قانون ممنوعیت پوشاندن صورت با نقاب، برقع و هر نوع روبنده‌ای در سراسر اتریش به اجرا گذاشته شد.

به گزارش ایسنا از ریانووستی، بر این اساس تمامی زنان موظف هستند تا در امکان عمومی صورتشان بدون پوشش باشد، همچنین استفاده از هر نوع ماسک صورت نیز همانند ماسک‌های پزشکی ممنوع است مگر آنکه دکتر معالج مجوز لازم را برای بیمار صادر کرده باشد.
 
قانون‌گذاران اتریش مبلغ ۱۵۰ یورو جریمه برای متخلفین در نظر گرفته‌اند و شخص مجرم با انتقال به اداره پلیس و تشکیل پرونده، مجبور به پاسخگویی برای تخطی از قانون می‌باشد.
 
قانون ممنوعیت روبنده بیش از یک سال است که در اتریش در حال بررسی میان مخالفان و موافقان این طرح بود که سرانجام در ۹ ژوئن از سوی الکساندر وندربلین، رئیس جمهور این کشور به امضا رسید.
 
پیشتر نیز در سال ۲۰۱۱ میلادی فرانسه و بلژیک چنین قانونی را مصوب کردند و همچنین در سال ۲۰۱۵ میلادی کشورهای گابن، سنگال، کامرون و بلغارستان ممنوعیت استفاده از روبنده را به اجرا گذاشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.