آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

درخواست مجدد برای فیلتر «ویز»

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت: برای فیلتر «ویز» درخواست مجدد دادیم.

به گزارش مهر عبدالصمد خرم آبادی در جمع خبرنگاران درباره همکاری با وزیر ارتباطات جدید و موضوع مدیریت فضای مجازی گفت: نامه های سابق که برای وزیر سابق ارسال شده بود برای وزیر جدید ارتباطات ارسال شد و خواستیم تا زمینه مدیریت ما بر فضای مجازی خصوصا تلگرام را فراهم کند اما عملا تغییر جدید اتفاق نیفتاده است.

خرم آبادی درباره رفع فیلتر از ویز نیز گفت: نرم افزار ویز رفع فیلتر شده است و از وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت خواستیم تا ترتیبی بدهد مجدد فیلتر شود. یک تیمی هم برای فیلتر کردن آن گذاشتند زیرا ویز از زیرساختهایی استفاده می کند که متوقف کردنش زمان بر است.

وی درباره افزایش جرایم در فضای مجازی نیز گفت: هرچه استفاده مردم از فضای مجازی بیشتر بشود افرادی هم که سوء استفاده می کنند بیشتر می شوند. به تناسب استفاده بیشتری که شده کسانی که سوء استفاده می کنند بیشتر شده است آمار جرایم بیشتر شده است.

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درباره اینکه قبلا گفته بودید یک نظارتی بر سرورها داریم آیا الان نظارتی داریم یا خیر.

وی گفت: از نظر فنی خیر نظارتی نداریم اما از نظر مهندسی اجتماعی یک نظارت خوبی داریم. ما از مجموعه های دست اندرکار می خواهیم که زمینه مدیریت فنی را ایجاد کنند زیرا نداشتن مدیریت فنی هزینه کار ما را بالا می برد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

امیر۱۳۹۶/۰۷/۱۷ ۱۴:۰۹

هرچه استفاده مردم از فضای مجازی بیشتر بشود افرادی هم که سوء استفاده می کنند بیشتر می شوند!!!!!!!!!!!! الان از ویز چطوری می تونن سوء استفاده کنن این از درک من خارجه ظاهرا" همه هم از فیلترشکن استفاده می کنن ظاهرا دوستان اینا فیلترشکن فروشن

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۱۷ ۱۳:۲۹

هنوز نفهميديد اين روشها اثر عكس دارد؟ آخه چندتا راننده با كمك اين راهياب نُون ميخورند چه كارشون داريد؟ چه ضرري داره؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.