آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

تمرين رئال تحت تاثير رونالدو

بدين ترتيب سران باشگاه مادريدي در اطلاعيه اي رسمي، اعلام کردند که پس از حضور کريس رونالدو در آزمايشهاي پزشکي، او مي تواند از روز جمعه تمريناتش را با ساير هم تيمي هايش آغاز کند. رونالدو مي تواند چهارشنبه هفته آينده در ديدار مقابل زوريخ از سري رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا دقايقي براي کهکشاني ها به ميدان رود و همچنين در ديدار حساس ال کلاسيکو که روز بيست و نهم نوامبر برگزار خواهد شد، براي کهکشاني ها هم حاضر خواهد بود.

رونالدو قادر خواهد بود از روز جمعه همراه با ساير هم تيمي هايش به تمرين بپردازد، اگرچه او نمي تواند در ديدار هفته بعدي تيم مادريدي مقابل راسينگ به ميدان برود.

به گزارش گل؛ مصدوميت کريس رونالدو، به داستاني دنباله دار تبديل شده و در زماني که او با درد در ناحيه قوزک پايش دست و پنجه نرم مي کرد، فراز و نشيبهاي فراواني در رابطه سران باشگاه مادريدي و مسؤولان فدراسيون فوتبال پرتغال برسر حضور يا عدم حضور او در اردوي تيم ملي اين کشور ايجاد شد. در نهايت عصر سه شنبه، دکتر فان ديک، متخصص قوزک، با قاطعيت اعلام کرد که دوره بهبود رونالدو با موفقيت سپري شده و او مي تواند تمرينات عادي اش را از سر بگيرد.

بدين ترتيب سران باشگاه مادريدي در اطلاعيه اي رسمي، اعلام کردند که پس از حضور کريس رونالدو در آزمايشهاي پزشکي، او مي تواند از روز جمعه تمريناتش را با ساير هم تيمي هايش آغاز کند. رونالدو مي تواند چهارشنبه هفته آينده در ديدار مقابل زوريخ از سري رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا دقايقي براي کهکشاني ها به ميدان رود و همچنين در ديدار حساس ال کلاسيکو که روز بيست و نهم نوامبر برگزار خواهد شد، براي کهکشاني ها هم حاضر خواهد بود.

دکتر فان ديک، صبح روز سه شنبه در مادريد حضور داشت و قوزک پاي راست کريس را مورد معاينه قرار داد تا مطمئن شود که آيا اين بازيکن آمادگي لازم را براي بازگشت به ميادين فوتبال دارد يا خير. فان ديک اندکي پيش از ساعت يک بعد از ظهر به اين کلينيک رسيد و 20 دقيقه پس از او کريس رونالدو همراه با دکتر ارناندس، پزشک تيم مادريدي از راه رسيدند.

پس از آن پزشک هلندي اعلام کرد، نتيجه نهايي معاينات را پس از انجام آزمايش پزشکي اعلام خواهد کرد و به همين دليل ستاره پرتغالي، همراه با دکتر فان ديک، عصر سه شنبه روانه زمين چمن مجموعه ورزشي والدبباس شدند. نتيجه اين تست مثبت بود و پزشک هلندي اعلام کرد که کريس از بند مصدوميتي که در ناحيه قوزک پاي راست گريبانگير او شده بود، رها شده است.

در بيانيه منتشر شده توسط سايت رسمي باشگاه مادريدي مي خوانيم: پس از جلسه برگزار شده ميان مسؤولان کادر پزشکي باشگاه مادريدي و دکتر فان ديک در طول روز سه شنبه و اعلام نتيجه معاينات و راديولوژي از قوزک پاي کريس رونالدو و با توجه به برنامه هاي پزشکي تعريف شده، اين بازيکن مي تواند از روز جمعه تمريناتش را با ساير هم تيمي ها از سر گيرد. اين در حالي است که روز سه شنبه تمرينات کهکشاني ها در غياب 9 بازيکن ملي پوش که در خدمت تيمهاي ملي کشورهايشان هستند، از ساعت 10/30 برگزار شد و شاگردان پيگريني خود را براي مصاف شنبه شب تيمشان مقابل راسينگ سانتاندر آماده مي کنند.

کريس رونالدو که روز دوشنبه براي اولين بار از زمان مصدوم شدنش در ترکيب تيم ملي پرتغال پا به توپ شده بود تا پيش از اين به تنهايي به تمرين مي پرداخت و طبق برنامه اي مشخص و ويژه تمريناتش را انجام مي داد. بيشتر تمرينات او، شوت با هر دو پا، ضربات سر، دوي آرام و حرکات آرام پا به توپ زير نظر يکي از پزشکان تيم مادريدي بود و البته تک تک اين تمرينات با سرعتي به مراتب آرام تر از سرعت بازيکنان ديگر صورت مي گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.