آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
1بازدید
۰

نجات جوان 18ساله از چنگال آدم ربایان در خاش

فرمانده انتظامی شهرستان خاش از عملیات موفقیت‌آمیز ماموران پلیس در شناسایی و دستگیری عامل آدم ربایی در کمتر از ۱۵ ساعت خبر داد.
 
به گزارش ابتکار، سرهنگ احمد ثمره‌حسینی گفت: در پی کسب خبری مبنی بر وقوع یک فقره آدم ربایی و ربوده شدن نوجوانی ۱۸ ساله تیمی مجرب از ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی جهت شناسایی متهم یا متهمان و آزادی گروگان تشکیل و بلافاصله کار خود را آغاز کردند.
 
وی افزود: با توجه به شناخت کامل ماموران از جغرافیای محل وقوع جرم و تحقیق و بررسی مشخص شد، علت و انگیزه این آدم ربایی اختلافات شخصی و مالی بوده است.
 
ثمره حسینی تصریح کرد: ماموران با انجام اقدامات گسترده و با اشراف اطلاعاتی موفق شدند هویت و مخفیگاه عامل این آدم ربایی را شناسایی و در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه آدم ربا را که قصد فرار داشت دستگیر و گروگان را آزاد کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.