آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

روابط پاکستان و آمریکا ناپایدار است

سفیر اسلام‌آباد در واشنگتن با ابراز نگرانی از ناپایدار بودن روابط پاکستان و آمریکا گفت: ۲ کشور باید برای بهبود روابط تلاش کنند.

سفیر اسلام‌آباد در واشنگتن با ابراز نگرانی از ناپایدار بودن روابط پاکستان و آمریکا گفت: ۲ کشور باید برای بهبود روابط تلاش کنند.

به گزارش فارس، «اعزاز احمد چودهری» سفیر اسلام‌آباد در واشنگتن با ابراز نگرانی از ناپایدار بودن روابط پاکستان و آمریکا گفت: دو کشور باید برای بهبود روابط تلاش کنند.

وی در سخنرانی برای اعضای کمیسیون مشترک پاکستان و آمریکا در نیویورک اظهار داشت: برخی عناصر خبرهای متضاد و غیر واقعی درباره پاکستان بیان می‌کنند که موجب بی‌اعتمادی بین دو کشور شده است.

به گزارش دیلی پاکستان،چودهری تأکید کرد: سعی داریم نقش مثبت خود را به اثبات برسانیم و آمریکا باید شرایط فعلی را درک کند.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که «چودهری نثار علی خان» وزیر کشور سابق پاکستان چندی پیش گفت: این اولین بار بود که ارتش، دولت، پارلمان و مردم پاکستان در مقابل آمریکا متحد شده و اعلام کردند که دیگر حاضر نیستند با سیاست‌های مخرب کاخ سفید پیش بروند.

وی افزود: دوره پیروی از سیاست‌های واشنگتن به سر آمده و می‌خواهیم عزت خود را حفظ کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.