آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

پرده خانه خدا تعويض مي‌شود

براساس سنت هرساله، پرده و پوشش کعبه که پيشتر طي مراسم ويژه‌اي به سالخورده‌‌ترين پرده‌دار کعبه تحويل داده شده، نهم ذيحجه که روز عرفه است تعويض مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري مهر، اين مراسم به طور معمول به عنوان يک مراسم رسمي با حضور رياست کل امور مسجدالحرام و مسجدالنبي و تعدادي رهبران و رؤساي کشورهاي اسلامي برگزار مي‌شود.

پرده ابريشمي امسال کعبه 670 کيلوگرم وزن دارد و 150 کيلوگرم طلا و نقره براي دوخت آيات قرآن روي پارچه آن به کار رفته است.

ابعاد پرده کعبه 658 متر مربع است و از 47 قطعه تشکيل شده که هرکدام از آنها 14 متر طول 95 سانتيمتر عرض دارد.

اين پرده از سوي کارخانه پرده کعبه در مکه تهيه شده که 74 سال پيش از سوي عبدالعزيز پادشاه عربستان تأسيس شده است. از آن زمان اين پرده هر سال توسط افرادي که در اين کارخانه کار مي‌کنند، تهيه شده است.

پارچه حرير اين پرده را هر سال يکي از کشورها هديه مي‌کند و پرده قبلي نيز به رؤسا و سران کشورهاي اسلامي اهدا مي‌شود.

در کارخانه بافندگي و تهيه اين پرده که حدود 8 ماه با دست و ماشين طول مي‌کشد، بيش از 200 بافنده فعاليت مي‌کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.