بازگشت حریری به بیروت
منابع خبری گزارش دادند، سعد حریری با گذشت بیش از دو هفته از استعفای پرحاشیه خود در عربستان، بالاخره به لبنان بازگشت.

منابع خبری گزارش دادند، سعد حریری با گذشت بیش از دو هفته از استعفای پرحاشیه خود در عربستان، بالاخره به لبنان بازگشت.
به گزارش تابناک، خبرگزاری آسوشیتدپرس از ورود سعد حریری به بیروت خبر داد و اعلام کرد که این رویداد بیش از دو هفته پس از استعفای وی از سمت نخستوزیری لبنان در ریاض صورت گرفته است.
بر اساس گزارش نیویورکتایمز، حریری پیش از این در جریان سفرش به مصر، در بیانیهای کوتاه اعلام کرده بود که موضع سیاسی خود را در لبنان اعلام خواهد کرد.
وی در بدو ورود به بیروت، بر سر مزار پدرش، رفیق حریری که در سال ۲۰۰۵ در یک انفجار مشکوک کشته شد، حضور یافت.
گزارشها از لبنان حاکی از آن است که شماری از مردم این کشور همزمان با بازگشت حریری، در خیابانهای بیروت به جشن و شادمانی پرداختند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.