آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

التهاب دو ساعته در اتوبوس استیل آذین

بارش اولین برف امسال تهران و البته ترافیک شدید اتوبان ها وضعیتی را برای استیل آذین پیش آورد که آنها بدون گرم کردن وارد زمین شدند و تا به خود بیایند دو گل از پاس عقب افتادند.

بارش اولین برف امسال تهران و البته ترافیک شدید اتوبان ها وضعیتی را برای استیل آذین پیش آورد که آنها بدون گرم کردن وارد زمین شدند

به گزارش گل؛ بازیکنان و کادر فنی استیل آذین که ساعت یک ربع به دوازده روز گذشته از هتل اوین به مقصد ورزشگاه تختی حرکت کرده بودند تا یک ساعت قبل از بازی در ورزشگاه تختی باشند در شرایطی به ورزشگاه رسیدند که بیم آن می رفت کل مسابقه را از دست بدهند.

بارش اولین برف امسال تهران و البته ترافیک شدید اتوبان ها وضعیتی را برای استیل آذین پیش آورد که آنها بدون گرم کردن وارد زمین شدند و تا به خود بیایند دو گل از پاس عقب افتادند.

سال گذشته در دوره مربیگری افشین قطبی در پرسپولیس، دیرکرد اتوبوس در بازی مقابل صبا تیم را با هم وضعیت به میدان فرستاد. این مسابقه ای بود که پایان کار قطبی در پرسپولیس را رقم زد. البته استیل آذین در نیمه دوم با یک بازی تهاجمی از باخت گریخت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.