آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

مسئول ساکت جریان کهریزک و مدعی امروز؛

آیا احمدی نژاد بازداشت می شود؟!

آیا با استناد به همین سخنان تند و تیز دیروز احمدی نژاد که از تعرض به رهبری، حاکمیت، دستگاه های حاکمیتی در آن ملاحظه شد تا مطرح شدن احتمال تحریک افکار عمومی توسط او و اطرافیانش علیه حاکمیت، می توان نسبت به بازداشت او و برخی نزدیکانش اقدام کرد؟ این پرسشی است که پاسخ به آن تنها در دست تصمیم گیرندگان دستگاه های امنیتی است و باید دید آنها این دلایل را کافی می دانند یا خیر؟

آیا احمدی نژاد بازداشت می شود؟!

دیروز دادگاه «حمید بقایی» از یاران نزدیک احمدی نژاد برگزار شد و «محمود احمدی نژاد» و مشایی برای حضور در این دادگاه حاضر شدند، اما اجازه حضور در دادگاه به آنان داده نشد. البته احمدی نژاد سخنانی را جلوی درب ورودی دادگاه ایراد کرد؛ سخنانی که تندتر از همیشه علیه نظام و ارکان آن بود؛ گویا هرچه مسأله برخورد با او و اطرافیانش جدی تر می شود، او هم دوز سخنانش را علیه نظام و ارکان حکومت تندتر می کند.

به گزارش «تابناک»؛ احمدی نژاد در حالی شرایط فعلی کشور را غیر عادلانه برای عده ای خوانده و از جلوگیری از حرف زدن آزاد و آزادانه سخن گفته است که خود او در همین سخنان دیروزش، تندترین عبارت و جملات را علیه نظام، قوه قضائیه و برخی ارکان دیگر حکومت بر زبان جاری ساخت؛ در حالی که تجربه هشت ساله دولت او هنوز هم از یاد مردم و سیاسیون نرفته است.

آیا احتمال بازداشت احمدی‌نژاد وجود دارد؟

گویا او فراموش کرده که تقریبا تلاش داشت همه چهره ها و جریانات مختلف نظام را در مقابل هم قرار دهد و به واسطه یکدستی بخش های مختلف کشور از حیث تفکر سیاسی، کار را به جایی رسانده بود که جریان اصلاحات تقریبا اجازه هیچ گونه فعالیتی در دوران هشت ساله دولت او نداشت. احمدی نژاد احتمالا از یاد برده که چه تعداد از چهره های سیاسی و روزنامه نگاران در جریان هشت ساله دولت او بازداشت و راهی زندان و برخی احزاب هم با حکم وزارت کشور او منحل اعلام شدند.

جالب است که او از شرایط دستگیری و زندانی کردن افراد انتقاد کرده و گفته: «در زندان ها و افراد را بدون ملاحظه دستگیر می‌کنند، جنازه را تحویل می‌دهند و بعد هم می‌گویند معتاد بوده خودکشی کرده است.» پرسش بی پاسخی که هیچ گاه تاکنون احمدی نژاد به آن جوابی نداده، این است که آیا احتمالا او موضوع کهریزک و ستاربهشتی و برخی اتفاقات سال 88 را از یاد برده است؟

احمدی نژاد شاید یکی از معدود افرادی است که در این زمینه نه تنها نمی تواند در نقش پرسشگر و مدعی ظاهر شود، بلکه او در موضع اتهام قرار دارد و باید پاسخ بدهد که چرا به ویژه در چهار ساله دوم دولت او افرادی دستگیر شده، به زندان افتادند و پس از آن تنها جنازه این افراد از زندان بیرون آمد؟ حالا او می خواهد بگوید وظیفه بر عهده قوه قضائیه و نهادهای امنیتی بوده، بله؛ اما چرا ایشان در آن زمان در مقام رئیس جمهور، خواستار پاسخگویی و پیگیری این موضوعات نشدند؟!

احمدی نژاد نه تنها در مقام رئیس جمهور وقت این مسائل را پیگیری نکرد و پاسخی به آن نداد، بلکه متهم اصلی یکی از اتفاقات خجالت آور سال 88 یعنی «سعید مرتضوی» دادستان وقت تهران را در دولت به کار گرفت و حمایت و پشتیبانی جدی از او کرد! حالا چطور است که ایشان آن زمان که باید سؤال و پیگیری می کرد و البته قدرتش را هم داشت، هیچ کاری نکرد، اما امروز که کار به برخورد با او و اطرافیانش رسیده، در مقام پرسشگر ظاهر می شود؟

او در یک سخنرانی در سال 90 تأکید می کند که در دیدار با یکی از مقامات عالیرتبه نظام عنوان کرده است که بعد از سال 88 درخواست می کند به او اجازه بدهند با رفتار احمدی نژادی همه افرادی که به عنوان سران معترضان شناخته می شدند، حذف کند! که این مسأله پذیرفته نمی شود. یا در جایی «احمدی مقدم» فرمانده سابق نیروی انتظامی از درخواست و اظهار نظر او (احمدی نژاد) برای دستگیری «موسوی، کروبی و خاتمی» و جمع کردن غائله 88 سخن گفته است! حالا چنین فردی مدعی آزادی و عدالت می شود و از دستگیری افراد گلایه دارد؟

او در بخش دیگری از سخنان دیروزش گفته که «بدون اینکه یک مرجع مستقل، مورد قبول، اعتماد و اطمینان مردم حرف آنها را تأیید کند، یک‌طرفه می‌زنند و می‌روند. معلوم است که ملت نمی‌تواند باور کند. باید کسانی باشند که مورد اعتماد مردم و مورد قبول مردم باشند. خب می‌خواهیم از این رفتار شکایت کنیم، به کجا باید شکایت کنیم؟! جایی نیست، رهبری هم که می گویند مسئولیت عملکرد دستگاه قضایی و بقیه دستگاه‌ها به عهده ایشان نیست. کسی که در دستگاه دولتی و حکومتی مورد ظلم واقع می‌شود چه کار باید بکند؟! به کجا باید مراجعه کند؟! به خودشان؟! اگر خودشان مورد اعتماد بودند که مشکلی پیش نمی‌آمد! چه راهی در برابر ملت باقی می‌ماند؟! ملت به کجا باید شکایت کند از دست کسانی که به مردم ظلم می‌کنند؟! این یک پرسش اساسی است.»

رفتار و سخنان احمدی نژاد به اندازه ای متناقض و مغایر با هم است که هیچگاه مردم نمی توانند چنین سخنانی را از او پذیرا باشند. مشکل احمدی نژاد با قوه قضائیه و ساختار آن نیست، بلکه مشکل او بیشتر شخصی و به دلیل چالشی که با «لاریجانی ها» دارد و برخوردی که قوه قضائیه با او و یارانش کرده،است. چراکه اگر تاکنون با آنها برخوردی نشده بود، هیچ گاه او در مقام منتقد دستگاه قضایی هم ظاهر نمی شد، نمونه آن را می توان در هشت سال دولت داری او ملاحظه کرد.

احمدی نژاد در زمان ریاستش بر دولت های نهم و دهم ارتباط بسیار حسنه ای با رئیس قوه قضائیه وقت یعنی آیت الله هاشمی شاهرودی داشت و اتفاقا افرادی مثل «غلامحسین الهام» سخنگوی وقت دستگاه قضایی، «محمد شریف ملک زاده» عضو هیأت امنای دانشگاه عدالت (دانشگاه آیت الله هاشمی شاهرودی) و مهمتر از همه «سعید مرتضوی» دادستان وقت تهران را از قوه قضاییه در دولت به کارگیری کرد و البته نزدیکی و همراهی زیادی هم با آنان داشت.

این تفاسیر بیانگر آن است که احمدی نژاد با قوه قضائیه و ساختار آن در گذشته نه تنها مشکلی نداشته، بلکه افرادی را هم از این قوه دعوت به همکاری کرده و البته حاضر شده است برای ماندگاری آنان در دولت و همکاری با آنها هزینه هم پرداخت کند، ضمن اینکه او در آن زمان بواسطه حضور «علی لاریجانی» در قوه مقننه منتقد این قوه بود، هیچ گاه انتقادی از قوه قضائیه نمی کرد.

حالا که دستگاه قضایی بواسطه تخلفات احمدی نژاد و نزدیکانش در هشت سال زمامداری شان، قصد برخورد با آنان را کرده است و البته «آیت الله آملی لاریجانی» در رأس این قوه قرار گرفته است، احمدی نژاد منتقد قوه قضائیه شده و این پرسش ها را مطرح می کند، «اگر کسی که در دستگاه دولتی و حکومتی مورد ظلم واقع می‌شود، باید چه کار بکند؟! به کجا باید مراجعه کند؟! به خودشان؟!» احمدی نژاد این پرسش را پاسخ بدهد که مگر قبلا سازوکار متفاوتی از آنچه الان هست، مستقر بود که داد انتقادش امروز بلند شده است؟

او در سخنان روز گذشته اش مثل وعده هایی که در داخل برای مردم و در سازمان ملل برای بشریت و دول مختلف می داد و هیچ یک هم محقق نشد، باز هم وعده داد. او گفته «اما عزیزان به شما عرض کنم به لطف خدا و به فضل الهی این شرایط به زودی به نفع ملت اصلاح خواهد شد. کجای دنیا ظلم پایدار بوده که اینجا بخواهد پایدار باشد؟!»

احمدی نژاد همچنین گفته که «بسیار خب! فعلا دست شماست. اما به لطف خدا به‌ همت ملت، به ‌زودی شرایط کشور به‌نفع ملت به نفع آرمان‌های انقلاب به‌ طور اساسی تغییر خواهد کرد.» موضوعی که بار دیگر شائبه مطرح توسط برخی دستگاه های امنیتی را که گفته بودند «احتمال تحریک اولیه اغتشاشات اخیر با همراهی یک مقام ارشد سابق و اطرافیان او وجود دارد» به ذهن متبادر می سازد.

آیا با استناد به همین سخنان تند و تیز دیروز احمدی نژاد که از تعرض به رهبری، حاکمیت، دستگاه های حاکمیتی در آن ملاحظه شد تا مطرح شدن احتمال تحریک افکار عمومی توسط او و اطرافیانش علیه حاکمیت، می توان نسبت به بازداشت او و برخی نزدیکانش اقدام کرد؟! این پرسشی است که پاسخ به آن تنها در دست تصمیم گیرندگان دستگاه های امنیتی است و باید دید که آنها این دلایل را کافی می دانند یا خیر؟!

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضامتال۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۱۰:۱۶

همتون سر وته یک کرباسین

ehsan۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۱۰:۱۱

همونطور که الان قوه قضاییه به هیچکسی جواب پس نمیده زمان احمدی نژاد هم همینطور بود

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۱۰:۰۷

الان که حامیان سینه چاک چشم وگوش بسته احمدی نژاد از او انتقاد می کنند ثابت میشود که اقایان موسوی وکروبی و خاتمی و مرحوم هاشمی حق داشتند که می گفتند شخص احمدی نژاد در انتخابات دستکاری کرده است ولی گوش شنوایی نبود امروزه که یکی یکی از تخلفات احمدی نژاد پرده بر می دارند اگر اقای احمدی نژاد رویکرد انتقادی نسبت به برادران لاریجانی نداشت الان هم حامیانش داشتند به به گوی احمدی نژاد بودند

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۱۰:۰۶

در خصوص حوادث کهریزک که کروبی افشاگری کرد چه کردید ؟؟؟؟

مسلمان ايراني۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۱۰:۰۳

حالا احمدينژاد بد بود و تونست مدت ٨سال بد رفتار كند، شما هم حق داريد . خداي بگيم كه حرفاش زياد غلط نيست و خيلي هم درسته . پس هم شما هم او حق داريد .پس اشكالي جدي وجود داره. چه كسي ميتونه اصول سيستم را درست كنه وبه درد مردم برسه؟

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۵۸

بهترین اقدام حصراست

زبل خان۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۵۲

رها گذاشتن احمدی نزاد درست مثل حصر فتنه گران است .. آنها مستحق مرگ چند باره به خاطر شورش و کشته شدن تعدای از مردم که اعدامشان برای کشور هزینه دارد .. و ایشان یک بچه نق نقوی که حبسش هزینه دارد
خودش دنبال همین است
شما چقدر نفهمید

چارک میرزا۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۴۷

احمدی نژاد با کدام سابقه درخشان 8 سال بر سرنوشت مردم حاکم شد و میلیاردها دلار ثروت ایران را نابود کرد؟

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۴۲

زنده باد احمدی نژاد

حمیدخان۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۴۰

اصل اولیه قانون ، تعمیم داشتن آن برای همه می باشد یعنی همه باید در مقابل قانون تسلیم باشند حتی احمدک

محمد۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۳۲

شما هیچ فرقی با هم ندارین شماهم همتون از احمدی نژادم بدترین و همتون علیه نظام هستین نمیخاد از اب گل الود ماهی بگیرین

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۲۹

تابناك نظر سنجس بذار ببين مخاطبين شما ايا اين نوشته شما را قبول دارن لاقل مخاطبين خودت را بشناس وكرنه به زباله دان خواهي رفت

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۲۷

احمدي نژاد ازاده حماييت ميكنيم

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۲۰

اگر از نظر ایشان قوه قضائیه محل سوال اشک هست پس چرا ایشان قاضی کهریزک که شرایطی را برای عده ای فراهم آورد تا جوانانی که سالم و در پی اعتراض به انتخاب شخص ایشان به زندان رفتند و نه بخاطر خودکشی که به دلایل دیگر درآنجا جان باختند را برای پست دولتی خودشان حکم دادند و تا پای استیضاح و برکناری وزیر کار ایستادند ؟قاضی که در دادگاه متهم شد و مردم نیز وی را متهم اصلی کهریزک میدانند خون این آقای مرتضوی با بقیه قضات فرق دارد یا عدالت احمدی نژادی خودی غیر خودی را در حد دارد؟
آنروز منافع احمدی نژاد آنطور بود و آنروز اینطور !
اما بنظر ایشان مردم ایران را کم حافظه و فاقد قدرت درک ، تفکر قضاوت شناخته اند هر چند که خداوند بهترین قاضی و عادل است

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۱۴

همیشه حرف حق برای بعضی ها تلخ بوده است امام علی هم بهمین خاطر ۲۵ سال خانه نشین شد و دردلش را به چاه می گفت راست میگید بذارید بیاد اونم حرفش بزنه و اگه منطق دارید در انظار عمومی پاسخ دهید چرا این کار را نمی کنید و ملت را به شبه انداختید

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۰۹

اتفاقا همین کارهای احمدی نژاد و عدم اقدام از سوی دستگاه های مرتبط نشان دهنده وجود مشکل اساسی در سیستم قضایی کشور هست. یک نفر تو یه وبلاگ یه چیزی مینویسه اصلا کاری هم نداریم درست یا غلط ، سه سوت بازداشت میشه مطلبی که شاید نود درصد مردم هم ندیده باشن. اما این آقا میاد این همه حرف میزنه و نود درصد هم میشنون حرف هاشو ولی انگار نه انگار.
در ضمن تابناک اون موقع که این آقا خودش سر قدرت بود لطفا بگید چه کسانی ازش حمایت میکردن.

محمد راسخ نژاد۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۰۷

مطمئن باشید "از گل نازکتر" هم به احمدی نژاد نخواهند گفت . چون عروسک گردانهای پشت سرش حالاحالاها با او کار دارند . اساسی ترین دلیل مطرح کردنش انجام ماموریت "ضایع کردن" بعضی چهره ها و جریانات بوده است . تا حالا هم به همین کار اشتغال داشته . هنوز خیلی از ادمها و جریاناتی هستند که باید به امر حامیانش و با دستهای باکفایت این مهره ی کارامد ضایع گردند . دلیلش هم واضح است . به رفتارهای او در این روزهای اخیر دقت کنید , تایید میفرمایید که در حال انجام ماموریت جدید خود است . فردی که طی 8 سال اجازه ی حرف زدن به هیچکس نمیداد حالا در حالی که به ظاهر دهها پرونده ی باز روی میز دارد , خیلی راحت دارد فیلم مدافع حقوق جامعه را بازی میکند ! شک نکنید که قصد حامیانش همان است که عرض شد . والسلام

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۰۵

علیرغم اینهمه تخریب وعدم دادگاهی غیر علنی،غیرممکنه

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۹:۰۲

لطفا زمان حاکمیت فرهاد دانشجو و کامران بر وزارن علوم را به یاد بیاورید.و از استاذان تربیت مدرس بپرسید که بر آنها گذشت.

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۸:۵۷

حرف حق ولو از ناحق بايد شنيده شود و اين استدلال درستي نيست كه چون در گذشته ايشان سابقه خوبي در دموكراسي نداشته نبايد حرفش را شنيد

علی۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۸:۵۶

احمدی نژاد هر کاری کرده حالا ما دوستش داریم هر کسی حرف حق بزند دوستش دا یم

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۸:۵۴

اگر از تخلفات و هزینه هایی که ایشان و یاران معدودش برای کشور ایجاد کردند بگذریم، متاسفانه ایشون هنوز هم با تهمت و افترا به دیگران به تحریک افکار عمومی ادامه میدن. سال 88 هم نقش پررنگی در بازی دادن مردم داشتند. چرا با ایشون برخورد نمیشه؟؟؟ چرا اینقدر ملاحظه کاری؟؟؟

خخ۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۸:۴۳

حرفات از رو غرض کسی قبول نداره ان ادما فرق داشتن مردم خودشون تشخیص میدن زیاد دروغ نباف احمدی نژاد را مردم دوست دران اگه شماها بذارین

کاربر۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۸:۲۶

تابناک جان مگر اصولگراها همیشه نمی گویند میزان حال فعلی افراد است .
ثانیا مگر احمدی نژاد به عنوان یک فرد می توانست آن همه کار بدون حمایت اصولگراها انجام بده در زمان ریاست جمهوری
هیچگاه یادمان نمی رود احمدی نژاد را کی ها احمدی نژاد کرد
حامیانش را مردم دقیقا می دانند
لطفا چاپ کنید

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۸:۲۶

حالا فتنه گرای ۸۸ شدن قربانی !!!!!

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۸:۲۲

وقتی طرف به دویست هزار تومن محکوم میشه خوب معلومه اون زیر میرا چه خیره

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۸:۰۹

شما فقط خودتان را قبول دارید. بقیه همه ...... تا کی ؟

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۸:۰۸

شما از احمدی نژاد نژاد دل خوشی ندارید! ماهم نداریم ولی متاسفانه انتقادات به قوه قضائیه کاملا وارده ، هرچند ظاهرا هیچ سودی نداره

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۷:۵۴

در بروز کلیه حوادث همگی مقصر هستید ودر آشی که پخته اید شریک هستید

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۷:۵۲

درود بر احمدي نژاد ازاده

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۷:۵۰

آقای رفسنجانی علیه الرحمه فوت شدند
آقای خاتمی خانه نشین و ممنوع الهمه چیز شدند
احمدی نژاد را هم منتظریم دستگیر کنند
تو خود حدیث مفصل بخوان از این ....‌

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۷:۴۹

كبوتر با كبوتر باز با باز كند همجنس با همجنس پرواز اين همان عزيز درددانه شماست حالا هر چه صفت و نسبت خوب يا بد كه ميدانيد نثار وي كنيد در اصل موضوع تغييري حاصل نميشود

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۷:۴۸

واسه چی بازداشت بشه

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۷:۴۶

اتفاقا الان احمدی نژاد سر عقل آمده و درست میگوید. بگذارید بگوید و حرف دل خیل عظیم ملت را بزند

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۷:۴۰

احمدی نژاد چو طبل غازی است، بلند آواز و میان تهی

سیامک۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۷:۴۰

آقای رفسنجانی هم که دست کمی از آقای احمدی نژاد نداشت بلکه در بعضی مواقع از ایشان بدتر بود!!! چطور درباره آقای هاشمی اینطوری انتقاد نمیکردید؟!!!

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۷:۳۹

باید دستگیر شود کروبی و میرحسین و خاتمب که چنین حرفهایی نزدند ها وهمیشه حامی رهبر عزیزمان بوده اند در حصرند ولی ایشان همه را تحریک علیه نظام و رهبری می کند مشکل ایشون تنها آقایون لاریجانی نیست.

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۷:۲۰

احمدی نژاد از جنس مردم است ایشان در دل همه جا دارند.

احمد۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۷:۱۹

بله مردم از یادشون نرفته
هر چی بود بهتر از این آقایان بود وهست
دروود بر احمدی نژاد
چرا سخنان.روحانی در 22 بهمن را تحلیل نمیکنی
چقدر کینه و عقده دارید شما

اندیشه۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۷:۱۵

میگم کی بود راجع به داشتن بصیرت حرف میزد؟ هنوز چند سال نگذشته و هر چی بی بصیرت ها گفتن درست از آب دراومد که؟!

حالا دنبال دستگیر کردنش هستید؟! تف سر بالا؟

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۶:۵۸

نه بابا هیچکاریش ندارند ،

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۶:۵۴

چرا دادگاه بقایی علنی بر گذار نمیشود .دشمنی با احمدی نزاد هم سایت تا تابناک حدی دارد

سید۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۶:۳۳

تا وقتی که احزاب واقعی فهال نشوند و همه سیاستگذاریها و عملکردها بر محور شخص باشد همینگونه خواهد بود. مدیران دیروز اشکالاتی به مدیران امروز میگیرند که خودشان هیچوقت رعایت نکردند. اما اگر احزاب فعال شوند آنوقت کل مجموعه حزب پاسخگو خواهد بود نه یک فرد.

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۶:۲۵

از جهتی داره راست میگه. اینکه یه زمانی ساکت بوده شاید به نفعش بوده ولی الان به این مشکل رسیده. مثلن الان خودت میگی بگیرنش در حالی که کاری نکرده و فقط گفته اگه ازینجا شکایت داشته باشم باید پیش کی برم؟! اصلن این رفتارش رو قبول ندارم ولی دلیل نمیشه چشمامونو ببندیم روی همه چیز.

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۶:۱۷

در کشورما از این تیپ ادمها کم نیست .البته نمی توانند او را بازداشت کنند .زیرا ....گرحکم شود که مست گیرند .........در شهر هرانچه هست گیرند

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۶:۱۵

همشون لز یه کرباسن

محمود۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۶:۱۵

خوب یعنی نظام بایداینقدر تو کارهاش خطا باشه ما توی صنعت برای هر دستگاهی به تناسب اهمیت میزان خطایی را مجاز میدونیم مثلا تو صنایع هوایی و نظامیدخطا حدود صفر باید باشه البته اجتناب ناپذیره ولی دربازه و حدود تعیین شده حالا دستگاهی که خطاهای بزرگ داره حتی برای ک بار باید از رده خارج بشه یا برای دستگاههای کمتر حساس میشه تعمیرات را قبول کرد حالا شما فکر میکنید برای یک دولت که فقط یکی در کشور. هست چنین خطاهای بزرگی از جمله انتخاب یک فرد برای هشت سال مدیریت کشور و نفی خودتان در این زمان کوتاه خطای قابل چشم پوشی است؟

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۵:۵۲

چرا باید بازداشت شود چون حرف حق رو زده؟
با برهان شما باید طرف یا از بچه گی حرف حق رو بزنه یا تا آخر عمر ساکت بشینه.
احمدی نژاد مرد هست

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۵:۴۷

از احمدی نژاد خوشم نمیاد اما چ ربطی داره همون موقع هم قوه قضاییه باید پاسخگو میبود نه محمود حالا سکوت اون زمانش جای خود

فریاد بی صدا۱۳۹۶/۱۱/۲۷ ۰۵:۴۱

بنظرم اتهام بدون سند قابل قبول نیست . قبول داریم اقای احمدی نژاد هم کم وکاستی هایی در انجام وظایف داشته ولی این صورت مسئله را پاک نمیکند و صورت مسئله حرفهای ایشان بوده است که کاملا درست و بحق بوده است . نمیدونم تا کی قراره همه چیز عادی جلوه داده شه ، واقعا فشار مالی ، بیکاری ،رکود و نبودن پول در چرخه ی معاملات و مبادلات کمر همه رو خم کرده ، مایی که در شهرستانهای کوچگ تر هستیم فقر بیداد میکنه ، ومن بخاطر بیکاری از خانواده ام حجالت میکشم ،

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.