آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

هشدار پلیس فتا؛

وای‌فای رایگان دامی برای کلاهبرداری

در نوروز اینترنت و وای فای رایگان دامی برای کلاهبرداری و سرقت اطلاعات است.

در نوروز اینترنت و وای فای رایگان دامی برای کلاهبرداری و سرقت اطلاعات است.

به گزارش میزان، نوروز، بسیاری از مسافران هنگام سفر از اینترنت رایگان هتل‌ها و مراکز تفریحی استفاده می‌کنند؛ موضوعی که گرچه در نگاه اول نشان‌دهنده خدمات خوب است، اما در این میان عده‌ای سودجو براحتی با استفاده از وای‌فای رایگان دست به سرقت اطلاعات مسافران می‌زنند.

بسیاری از هموطنان در ایام نوروز و در سفر، با لپ‌تاپ، تبلت یا گوشی هوشمند خود در هرکجا به اینترنت رایگان وصل می‌شوند، غافل از این‌که بسیاری از هکر‌ها از طریق همین اینترنت رایگان اقدام به سرقت اطلاعات شخصی افراد می‌کنند. بیشتر هکر‌ها در مراکز اقامتی بین راهی و توریستی با اینترنت‌های رایگان و بدون‌رمز عبور براحتی به اطلاعات افراد دسترسی پیدا می‌کنند.

به دلیل همزمانی استفاده چند نفر از یک دستگاه، مجرمان نامرئی براحتی سایت‌های دیده شده را مشاهده و دستگاه شما را هک می‌کنند. بهتر است تمامی اطلاعات مهم و شخصی خود را قبل از سفر در یک هارد یا فلش تخلیه کرده و این اطلاعات را همراه خود به سفر نبرید.

همچنین اگر در طول روز قصد دارید از اینترنت باز و رایگان استفاده کنید، روی دستگاه خود دیوار آتشین (فایر وال) را نصب کنید. هنگام سفر برای لپ‌تاپ، تبلت و تلفن همراه خود از رمز‌های ترکیبی و پیچیده مانند حروف، علائم و عدد استفاده کنید تا در صورت سرقت کسی نتواند به اطلاعاتشان دست یابد. همچنین بهتر است در هنگام سفر به جای اعتماد و استفاده از اینترنت رایگان بدون رمز از بسته‌های اینترنت اپراتور‌ها استفاده شود.

سرهنگ علی نیک نفس سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.