آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
3بازدید
۰

برخورد ۲ اتوبوس در لنجان درپی بی‌احتیاطی راننده

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان لنجان از برخورد ۲ دستگاه اتوبوس با یکدیگر و فوت راننده یکی از اتوبوس‌ها خبر داد.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان لنجان از برخورد ۲ دستگاه اتوبوس با یکدیگر و فوت راننده یکی از اتوبوس‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، به نقل از پایگاه خبری پلیس، غلامرضا افشاری اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر برخورد ۲ دستگاه اتوبوس با یکدیگر و فوت راننده یکی از آن‌ها مأموران کلانتری ۱۴ ورنامخواست به محل اعزام شدند.

وی افزود: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد راننده اتوبوس بدون کشیدن کامل ترمز دستی از خودرو پیاده و شروع به تمیز کردن شیشه‌های خودرو می‌کند که ناگهان خودرو حرکت و با اتوبوس دیگری که پارک بوده برخورد می‌کند که راننده بین این ۲ اتوبوس قرار می‌گیرد.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان لنجان گفت: شدت ضربه وارد شده به حدی بوده که راننده اتوبوس جان خود را از دست داد.

وی خاطرنشان کرد: در این حادثه یک‌لحظه بی‌احتیاطی منجر به فوت این راننده و داغ‌دار و بی‌سرپرست شدن یک خانواده شد که از عموم مردم تقاضا می‌شود در همه حال موارد ایمنی را رعایت کنند تا شاهد وقوع اینگونه حوادث نباشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.