آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

جنتی هم خواستار تغییر کابینه شد

جنتی هم خواستار تغییر کابینه شد

یک عضو حزب اعتدال و توسعه درباره تغییرات در کابینه دوازدهم، گفت: باتوجه به شرایطی که در کشور وجود دارد، باید تغییراتی در دولت شکل گیرد و اتفاقاتی بیفتد.

به گزارش ایلنا، علی جنتی با اشاره به انتقادها نسبت به تیم اقتصادی دولت، عنوان کرد: در حوزه اقتصاد ما نیازمند یک‌سری تغییرات هستیم که باید انجام شود، این تغییرات هم نباید باتوجه به شرایط موجود زیاد به طول بیانجامد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت یازدهم در خصوص همدلی و همراهی مسئولان و دلسوزان واقعی انقلاب در شرایط کنونی، عنوان کرد: امروز شرایط بسیار حساس است تنها چیزی که می‌تواند به ما کمک کند مشکلات فعلی کشور را با آن پشت سر بگذاریم، وحدت، همبستگی و همکاری نزدیک سه قوه و سایر جریان‌های سیاسی باهم است.

وی تاکید کرد: دشمنان خارجی ما به از هم‌گستگی داخلی ما دل بسته‌اند،‌ زیرا آن‌ها هیچ‌گاه جرأت حمله نظامی به ما را ندارند و به اختلافات داخلی ما دل‌خوش کرده‌اند.

این عضو حزب اعتدال و توسعه خاطرنشان کرد: دشمنان ما می‌خواهند با استفاده از بهم‌ریختگی به ما ضربه بزنند ما باید در این شرایط همبستگی و انسجام داخلی داشته باشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.