آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

پسر پرده از قتل پدر برداشت

فرمانده انتظامی شهرستان رامیان در شرق استان گلستان از قتل پدر خانواده به دست پسر و دو همدست دیگرش خبر داد.

به گزارش آرمان، سرهنگ «علی اکبر بای» در گفت‌‌‌‌وگو با ایرنا گفت: اوایل مرداد امسال با سقوط یک دستگاه خودرو به دره‌ای در یکی از روستاهای شهرستان رامیان، جسد سوخته یک مرد نیز در خودرو پیدا شد.وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع و برخی شواهد که حکایت از عمدی بودن این اتفاق داشت، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات اولیه، فرزند این فرد که در لحظه حادثه همراه وی بوده در این خصوص گفته بود که پدرم به‌علت سرعت بالا و ناتوانی در کنترل خودرو به سمت دره منحرف شد،اما من توانستم به موقع از خودرو بیرون بپرم.

سرهنگ بای در ادامه بیان کرد: پلیس با شنیدن اظهارات مشکوک پسر متوفی و بررسی صحنه حادثه، موفق شد با استفاده از شگرد‌های پلیسی پرده از راز جنایت بردارد.

فرمانده انتظامی رامیان افزود: پسر جوان که در مقابل شواهد چاره‌ای جز اعتراف به قتل پدر نداشت، اقرار کرد با توطئه نامادری و همسر خود، پدرش را به قتل رسانده و در تشریح نحوه ارتکاب قتل نیز گفت که ابتدا با خوراندن قرص خواب، پدر را مسموم و سپس با ضربه به سر، او را به قتل رسانده و برای فرار از قانون اقدام به صحنه‌سازی کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان رامیان ادامه داد: قاتل به‌همراه دو همدستش دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.