آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
1بازدید
۰

هشدار آمریکا به ترکیه درباره خرید اس-400 از روسیه

هشدار آمریکا به ترکیه درباره خرید اس-400 از روسیه

وزارت خارجه آمریکا یک بار دیگر به ترکیه و سایر متحدانش درباره خرید اس-400 از روسیه هشدار داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری راشاتودی، هدر ناوئرت، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اعلام این مساله که ترکیه قرار است به زودی سیستم‌های دفاع موشکی اس-400 را از روسیه تحویل بگیرد، آن را یک نگرانی خواند و تاکید کرد که واشنگتن به قصد سایر کشورها در متنوع ساختن خرید سیستم های دفاعی اعتراض دارد.

اخیرا، کمپانی Rosoboronexport تایید کرد که نخستین بخش از اس-400 ها 2019 به آنکارا تحویل داده می‌شود.

ناوئرت همچنین گفت: این برخلاف سیاست ماست که یک متحد ناتو چون ترکیه از اس-400 استفاده کند. بخشی از مشکل این است که وجود چنین سیستمی با سیستم های ناتو همخوانی ندارد. ما مخالف چنین سیستم‌هایی هستیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین به این مساله اشاره کرد که آمریکا قبلا هم مشخص کرده بود که اگر این کشورها سیستم‌های روسی را بخرند، با تحریم‌های آمریکا روبرو می‌شوند.

دولت آنکارا از حق خود برای خرید تسلیحات از سایر تامین کنندگان دفاع می کند و آمریکا نیز تهدید کرده که ارسال جنگنده‌های اف-35 به ترکیه را متوقف می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.