آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

پول عسلویه را زمین‌گیر کرد!

یک مقام مسئول در شرکت نفت اعلام کرد که هم‌اکنون مشکلات مالی و عدم تخصیص منابع مالی طرح‌های در دست اجرا عسلویه را زمین‌گیر کرده است.

به گزارش مهر، محمدکاظم اسدی، مدیر پارس 2 منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تاکید بر اینکه مشکل اساسی که پروژه‌های در دست اجرا و آماده اجرا را در عسلویه زمین‌گیر کرده است، مسائل مالی و عدم تخصیص به موقع اعتبارات مصوب به علت مشکلات مالی موجود در صنعت نفت است، تصریح کرد: به طوری که در سال‌ جاری فقط حدود 10 درصد بودجه درخواستی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس مورد تصویب قرار گرفته است که این مساله فشار مضاعفی را بر برنامه‌ریزی و فعالیت‌های اجرایی پروژه‌ها وارد کرده است.

اسدی اظهار داشت: کل بودجه مصوب سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در سال‌جاری به حدود 200 میلیارد ریال کاهش یافته که تا خردادماه 110 میلیارد ریال آن هزینه شده بود و فقط 90 میلیارد ریال برای 9 ماه باقیمانده سال بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۷ ۱۶:۳۶

تا شما بخاید پول جور کنید قطریها ته گاز عسلویه رو هم درآوردن

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۷ ۱۵:۱۷

ضعف مديريت چطور؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۷ ۱۴:۵۱

"یاد باد آن روزگاران یاد باد" مرز و بوم شهریاران یاد باد

خوش نشاطی داشت جمع دوستان بزم عیش گل عُذاران یاد باد

یاد بادا آن دیار عشق ما ای حبیبان مُلک ایران یاد باد

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۷ ۱۴:۴۸

ضعف مدیریت و بی لیاقتی باعث این فلاکت شده نه پول؟

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۷ ۱۴:۲۴

فقط پول نيست، تجهيزات و قطعات را هم به هيچ وجه به ما نميدهند حالا چه كار دست قرارگاه خاتم باشه چه دست ديگران!

پرويز شهرياري۱۳۸۸/۱۱/۰۷ ۱۴:۱۴

چشم آقاي بهمني رئيس كل بانك مركزي روشن كه مي خواهد تورم را با جمع كردن پول از جامعه و عدم تخصيص اعتبارات طرحها پائين بياورد . معلوم نيست سواد اين آقايان در كجا اين علوم اقتصادي بسيار مهم را ياد گرفته اند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۷ ۱۳:۵۴

خارجی ها باید بیان سرمایه گذاری کنند

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۷ ۱۳:۴۸

بنده یک کارشناس مهندسی مکانیک هستم و بعد از 1 سال بیکاری تصمیم گرفتم به عسلویه بروم. شخصا به فازهای 1 تا 18 و 19 سر زدم ولی با آن همه عظمت تاسیساتفقط یک شرکت پیمانکاری از من درخواست رزومه کرد و دیگر هیچ. بعد از حدود 2 ماه از آن تاریخ آن شرکت هم با بنده تماس نگرفته است .

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۷ ۱۳:۴۴

به این میگن حرکت رو به جلو، بپا عقب نیفتی اخوی

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۷ ۱۳:۲۲

vagti modiriate nabashe hamin mishe][[][][[[[][]

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۷ ۱۳:۰۹

اين چند ميلياردي را كه قراراست براي تشخيص سردرگمي جوانان آمريكا و جهيزيه دختران تاجيكستان وآفريقامصرف كنيدو مي كنيد؛ براي عسلويه خرج كنيد كه هم اشتغال زايي شود وهم به پيشرفت مملكت كمك كند.

ناشناس۱۳۸۸/۱۱/۰۷ ۱۲:۴۶

انرژي هسته اي حق مسلم ماست. حالا اگه عسلويه بخوابه يا پسته از آمريكا و سنگ قبر از چين وارد بشه سرت سلامت

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.