آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

وزیر آموزش متعهد شد:

حق التدریس ها فروردین استخدام مى شوند

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: وزارت آموزش و پرورش دارای 60 هزار نیروی حق التدریسی است که باید درطول برنامه پنجم توسعه استخدام شوند که استخدام آنان از ابتدای فروردین 89 آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران (econews.ir)، "حمیدرضا حاجی بابایی "در حاشیه همایش فرزندان روح الله در حسینیه جماران در جمع خبرنگاران، افزود: وزارت آموزش و پرورش دارای 60 هزار نیروی حق التدریسی است که باید درطول برنامه پنجم توسعه استخدام شوند.

وی با اشاره به اینکه در وزارت آموزش و پرروش نیروهای بلاتکلیف وجود ندارد، اظهار داشت: برخی از نیروها در این وزارت در قالب قراردادهای خدماتی و کارمعین فعالیت دارند.

حاجی بابایی ادامه داد: ممکن است برخی نیز به صورت پنج یا شش ساعت تدریس، در هنرستان‌ها فعالیت داشته باشند که به شکل ساعتی حقوق دریافت می‌کنند.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص ارتقای جایگاه و حقوق دفترداران گفت: حقوق دفترداران و همچنین جایگاه آن ها در قالب برنامه ای که تعریف شده ارتقا می یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.