تلاش فرزندان سه شهید برای آزادی زندانیان
عصر چهارشنبه گذشته جمعي از فرزندان شهيدان نظام چون علي مطهري، محمدمهدي مفتح، عباس رجايي و... با حضور در دفتر صادق لاريجاني رئيس قوه قضائيه براي آزادي برخي فعالان سياسي که طي ماه هاي اخير بازداشت شده اند، رايزني کردند.
به گزارش «اعتماد» فرزندان شهيدان نظام در اين نشست همچنين با ابراز نگراني از تشديد روند بازداشت ها خواستار مساعدت لاريجاني براي آزادي برخي از فعالان سياسي در بند شدند.
به گزارش «اعتماد» فرزندان شهيدان نظام در اين نشست همچنين با ابراز نگراني از تشديد روند بازداشت ها خواستار مساعدت لاريجاني براي آزادي برخي از فعالان سياسي در بند شدند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خدا پدر و مادرشان را با پیامبر ص و ائمه ع همنشین کند. بنده به عنوان مقلد بسیار کوچک آقا از ایشان خاضعانه و عاجزانه تقاضا دارم با توجه به راهپیمایی شکوهمند 22 بهمن با استفاده از اختیارات رهبری و ولایت فقیه کلیه این زندانیان را شامل مرحمت نموده و به این وسیله چشم طمع دشمنان ناپاک اسلام و کشور را کور نمایند.
ايكاش در اين ايام خجسته ماه ربيع الاول ، آزادي همه را شاهد باشيم.
اگه نداشتیم علی مطهری رو چه میکردیم
بابا جون كل ملت ميگن اينها بي گناه هستند ازادشون كنيد ازاد نمي كنند حالا اين چند نفر خودشون اذيت كردند كه چي ؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.