آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

ابراز خرسندی مولوی عبدالحمید

امام جمعه مسجد مكي اهل سنت زاهدان با بيان اينكه مردم سيستان و بلوچستان آرامش و امنيت و وحدت بين فرق اسلامي در منطقه را خواستارند، افزود: هيچ يك از مردم استان خصوصا برادران اهل سنت و شيعه به ايجاد نا امني و راهزني و كشتار راضي نيستند و جناياتي كه توسط ريگي انجام شد، چيزي بود كه باعث ناراحتي و انزجار عمومي شده بود.

امام جمعه مسجد مكي اهل سنت زاهدان با ابراز خرسندي از دستگيري عدالمالك ريگي تاكيد كرد: دستگيري اين شرور توسط نيروهاي امنيتي موجب خرسندي همه شد و اميدواريم آرامش و امنيت به منطقه بازگردد.

به گزارش فارس مولوي عبدالحميد اسماعيل زهي امام جمعه مسجد مكي اهل سنت زاهدان اظهار داشت: خبر دستگيري مالك ريگي مايه خوشحالي و خرسندي ما شد و مردم استان سيستان و بلوچستان از موفقيت نيروهاي امنيتي خوشحال شده اند.

وي با بيان اينكه مردم سيستان و بلوچستان آرامش و امنيت و وحدت بين فرق اسلامي در منطقه را خواستارند، افزود: هيچ يك از مردم استان خصوصا برادران اهل سنت و شيعه به ايجاد نا امني و راهزني و كشتار راضي نيستند و جناياتي كه توسط ريگي انجام شد، چيزي بود كه باعث ناراحتي و انزجار عمومي شده بود.

امام جمعه اهل سنت مسجد مكي زاهدان در ادامه با محكوميت مجدد جنايات گروهك ريگي و ديگر اشرار منطقه شرق كشور و تاكيد بر جدا بودن حساب اعضاي اين گروهك از اهل سنت، تصريح كرد: از دستگيري اين شرور جنايتكار خرسنديم و اميدواريم كه آرامش و امنيت به منطقه بازگردد؛ چرا كه توسعه و حل مشكلات استان با امنيت و آرامش قابل تحق خواهد بود.

مولوي عبدالحميد اسماعيل زهي با تكذيب برخورداري عبدالمالك ريگي از علم شريعت خاطر نشان كرد: اهل سنت مطلقا با تعليم خشونت و ترور و ناامني مخالفند و چنين گرايشي در حوزه‌هاي علميه ما وجود ندارد، بلكه گرايش حوزه‌هاي ما مسائل فرهنگي مبتني بر شريعت اسلام است.

وي بر همين اساس خاطر نشان كرد: مجازات كسي كه آدم كشي كند، در قرآن و شريعت اسلام و قانون مشخص است و بايد با ريگي برخورد قاطع صورت گيرد و در صورت صلاحديد مقامات قضايي دادگاه او را علني برگزار كنند.

مولوي عبدالحميد اسماعيل زهي امام جمعه مسجد مكي اهل سنت زاهدان در پايان با تاكيد بر اينكه اقدامات مسلحانه و كشتار مردم نه از لحاظ شرعي و نه از جنبه عرفي و اصول بين المللي كار درستي نيست، به بقاياي گروهك ريگي و ديگر اشرار مسلح توصيه كرد به جاي اين گونه اعمال نادرست و بيهوده، دنبال كارهاي صحيح و از جمله فعاليت‌هاي قانوني سياسي، اجتماعي و فرهنگي بروند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.