آخرین خبرشکستِ ترامپ، پناهِ دموکرات‌ها، پیروزیِ ایران
4بازدید
۰

واکنش «رضا امیرخانی» به حکم «ابوالفضل قدیانی»

واکنش «رضا امیرخانی» به حکم «ابوالفضل قدیانی»
انتشار حکمی که دادگاه انقلاب برای ابوالفضل قدیانی صادر کرده بود واکنش‌های فراوانی را به همراه داشت. به ویژه آن بخش از حکم دادگاه که او را به خواندن و رونویسی از سه کتاب «محکوم» کرده بود. از جمله افرادی که به این حکم واکنش نشان دادند رضا امیرخانی بود که نویسنده یکی از آن سه کتاب بود.

به گزارش «آزادی/Azaditoday.ir» رضا امیرخانی نویسنده کتاب «داستان سیستان» (سفرنامه رهبرانقلاب به سیستان‌وبلوچستان) در واکنش به اینکه ابوافضل قدیانی محکوم به خواندن و رونویسی از کتابش شده در کانال تلگرامی‌اش نوشت: «کتاب را به حکم قاضی نمی‌خوانند؛ کتابی درست خوانده می‌شود که مخاطب، آن را انتخاب کند. اگر قرار است کتاب به فهرست مجازات‌های تکمیلی افزوده شود، به‌تر است پیش از آن، تغییراتی در قانونِ حقوق مولفان و مصنفان انجام پذیرد و در آن پیش‌بینی شود تا از مولفان برای این کار اجازه بگیرند... فقط فراموش نکنیم که با انتشار این سیاهه‌ی کتب، مشکلی خواهیم داشت مثل مشکل سیاهه‌ی شهر‌های محل تبعید!

اگر دست‌نویس کتاب را می‌داشتم حتما برای دادگاه ارسال می‌کردم. صدحیف که این کتاب را –ماننده باقی کتاب‌هام- با دست‌گاه نوشته‌ام.»

ابوالفضل قدیانی، فعال سیاسی ۷۳ساله و از اعضای سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، که به حکم دادگاه انقلاب بابت توهین به رهبرانقلاب و تبلیغ علیه نظام، به سه‌سال زندان تعزیری و رونویسی از سه کتاب «حکایت زمستان» از سعید عاکف، «داستان سیستان» (سفرنامه رهبرانقلاب به سیستان‌وبلوچستان) از رضا امیرخانی و «دشمن‌شناسی» که گردآوری سخنان رهبرانقلاب است، محکوم شده است. تصویر این حکم را پسر آقای قدیانی در حساب توئیترش منتشر کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.