متخصصان تغذیه و سلامت در بررسیهای جدید خود به خاصیت ضد التهابیِ دانه آووکادو پی بردهاند.
به گزارش ایسنا، آووکادو یکی از خوراکیهایی است که در سالهای اخیر مصرف آن افزایش پیدا کرده و سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است. آووکادو همچنین منبع خوبی از چربیهای مفید به حساب میآید. با این حال افراد از فوائد دانه این میوه آگاه نیستند و معمولا آن را دور میریزند.
گروهی از متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: دانه آووکادو حاوی عصارهای است که خواص ضد التهابی حائز اهمیتی دارد.
به گفته متخصصان درصورتیکه خواص ضد التهابی دانه آووکادو تایید شود میتوان از آن در جهت درمان بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای قلبی عروقی و سرطانها که التهاب غیرمعمول ویژگی اصلی آن است استفاده کرد.
متخصصان بر اساس بررسیهای خود اظهار داشتند: دانههای آووکادو حاوی مقدار قابل توجهی از ترکیب پلیفنول است. پلیفنولها، مواد طبیعی با تاثیرات آنتی اکسیدان هستند که به حفاظت از سلامت سلولی کمک میکنند. همچنین میزان پلیفنول موجود در دانه این میوه نسبت به خود آن بیشتر است و از آنتی اکسیدان فعالتری برخوردار است.
متخصصان آمریکایی در این بررسی به طور ویژه روی تعامل بین دانههای آووکادو و ماکروفاژها مطالعه کردند. ماکروفاژها نوع خاصی از سلولهای ایمنی هستند که با عوامل بیگانه و بقایای سلولی که پس از انباشته شدن در بدن سمی میشوند مقابله میکنند.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، آنها در بررسیهای خود مشاهده کردند تعامل دانههای آووکادو با ماکروفاژها به گونهای است که مانع از تولید پروتئینهای موثر در بروز التهاب میشود.