آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
2بازدید
۰

شمس:

وحدت مردم ايران دوباره نمايان شد

شعار حمايت از خليج فارس ايران نيز تأييد كننده اين اتحاد مردم بود كه باز هم در مقابل يك حريف خارجي به وحدت رسيدند. مديرفني ماهان در مورد پيش بيني خود از صعود كنندگان به مرحله بعد خاطرنشان كرد: من تمام بازي‌ها را ديدم. واقعيت اين است كه تيم‌هاي ژاپن و قرقيزستان از شرايط خوبي برخودارند كه در كنار تيم ماهان شانس صعود به مرحله بعد را دارند.

مدير فني تيم ماهان اصفهان گفت: هرگاه در هر رشته‌اي با تيم‌هاي خارجي بازي داريم وحدت خاصي بين مردم ايجاد مي‌شود كه در بازي فولاد ماهان با نماينده قرقيزستان بار ديگر نمايان شد.

به گزارش فارس، حسين شمس در ابتداي صحبت‌هايش در كنفرانس خبري بعد از مسابقه با بيشكك قرقيزستان اظهار داشت: ما هرگاه در هر رشته‌اي با تيم‌هاي خارجي بازي داريم وحدت خاصي بين مردم ايجاد مي‌شود.

وي ادامه داد: اين بار نيز سالن پيروزي اصفهان مملو از تماشاگر شد. شعار حمايت از خليج فارس ايران نيز تأييد كننده اين اتحاد مردم بود كه باز هم در مقابل يك حريف خارجي به وحدت رسيدند.
مديرفني ماهان در مورد پيش بيني خود از صعود كنندگان به مرحله بعد خاطرنشان كرد: من تمام بازي‌ها را ديدم. واقعيت اين است كه تيم‌هاي ژاپن و قرقيزستان از شرايط خوبي برخودارند كه در كنار تيم ماهان شانس صعود به مرحله بعد را دارند.

وي به شوخي خطاب به خبرنگاران گفت: ‌هرچه تيم قرقيزستان با كمبود مربي مواجه است، تيم ما مربيان زيادي دارد.

شمس با خنده اضافه كرد: در اين بازي نزديك به 200 نفر پشت در منتظر بودند كه به تيم ما كمك كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.