مردم اهواز نگران پس زدگی فاضلاب نباشند
واکنش آبفا به بالا آمدن تراز آب کارون
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز با اشاره به بالا آمدن تراز آب رودخانه کارون، گفت: مردم شهرستان اهواز نگران پس زدگی فاضلاب نباشند.
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، فردوس کریمی در خصوص وضعیت فاضلاب شهرستان اهواز با توجه به بالا آمدن تراز آب رودخانه کارون، اظهار کرد: خروجیهای فاضلاب در مقطع اهواز را در کارون مسدود کرده ایم و شرایط تحت کنترل است.
وی افزود: در شرایط سیلابی همه چیز غیر طبیعی میشود اما با اقدامی که در بحث مسدود و بای پس کردن خروجی فاضلابها در رودخانه کارون انجام گرفته، نگرانی برای پس زدن فاضلاب در اماکن عمومی و منازل مردم نیست.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز تصریح کرد: اقدام انجام گرفته در بحث بای پس فاضلاب به گونهای است که متناسب با تراز آب و ارتفاع در رودخانه کارون، خروجی فاضلاب تنظیم شده است.
کریمی خاطرنشان کرد: مردم شهرستان اهواز نگران پس زدن فاضلاب نباشند و در تلاش هستیم تا در شرایط کنونی مردم با کمترین مشکلات مواجه شوند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
یعنی فاضلاب شهر رو میریزین توی کارون کامل؟؟؟یعنی به کجا داریم میریم..دست همگی درد نکنه...
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.