آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

فرهنگیان بیمه طلایی می شوند

وزیر آموزش و پرورش از تحت پوشش قرار دادن معلمان کشور به بیمه طلایی معلم در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، حمیدرضا حاجی بابایی در جمع فرهنگیان و مدیران استان هرمزگان که پنجشنبه شب در بندرعباس برگزار شد، گفت: در تلاش هستیم تا بیمه ای را تحت عنوان بیمه معلم برای فرهنگیان پیدا کنیم.

وی افزود: مراحل اولیه این طرح اجرا شده و همه شرکتها حتی بیمه دندانپزشکی که گرانترین بیمه هاست در فراخوان ثبت نام کرده اند که از این میان بهترین بیمه را که در شأن معلمان ما باشد تحت عنوان بیمه طلایی معلم برای بیمه کردن انتخاب می کنیم.

وی تصریح کرد: رقم کلانی از وزارتخانه برای بیمه معلم و خانواده شان در نظر گرفته شده است و با پرداخت رقم ناچیزی از فرهنگیان و حمایتهای وزارت آموزش و پرورش، فرهنگیان ما تحت پوشش بیمه طلایی قرار می گیرند.

حاجی بابایی با بیان اینکه برای حفظ  عزت معلمان وزارتخانه تمام توانش را به کار گرفته است ، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش اگر 900 هزار معلم دارد یعنی 900 هزار وزیر دارد و اکنون فضایی ایجاد شده است که هیچ فاصله ای بین وزارت با مدیر و معلم  وجود ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.