آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

هجوم مگس‌ها باعث کشف جسد شد!

رئیس سازمان آتش نشانی شهرستان زرند از کشف جسد جوان ۳۶ ساله از داخل یک تریلی خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، مومنی فر رئیس سازمان آتش نشانی شهرستان زرند گفت :دیروز طی تماس شهروندان مبنی بر پیدا کردن جسد مردی ۳۶ ساله در جاده زرند رفسنجان داخل تریلی که در و پنجره آن بسته است مامورین ما بلا فاصله خود را به محل حادثه رساندند.

وی افزود: متاسفانه بدلیل گذشت چند روز از فوت راننده تریلی جسد شرایط مناسبی نداشت و با دشواری آن را با دستور دادستان شهرستان به پزشکی قانونی انتقال دادیم.

مومنی فر گفت: راننده ساکن بافت بوده و عصر روز دوشنبه ۶ خرداد به گفته خانواده اش از کرمان به زرند می‌آمده و در مسیر زرند- رفسنجان برای استراحت توقف می کنند تا فردای آن روز از کرمان بار را تحویل بگیرد که متاسفانه بعد از چهار روز هجوم مگس‌ها باعث کشف جسد جوان ۳۶ ساله شد.

وی در پایان افزود: جسد کشف شده به مراکز پزشکی قانونی منتقل شد و دلیل فوت راننده تریلی در دست بررسی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.