آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

جنبلاط عذرخواهی كرد ، دمشق پذیرفت

حزب‌الله لبنان اعلام كرد: سوریه بعد از عذرخواهی رئیس دروزی‌های لبنان از وی گذشت كرده و جنبلاط در سفر قریب‌الوقوع خود به دمشق با رئیس‌جمهور سوریه دیدار خواهد كرد.

 جنبلاط رئیس حزب سوسیالیست ترقی‌خواه لبنان در برنامه‌‌ای در شبكه الجزیره، رسما از اظهارات خود در مورد دست داشتن اسد در ترور رفیق الحریری نخست‌وزیر پیشین  لبنان ابراز پشیمانی و از دمشق عذرخواهی كرد.
 
بر اساس بیانیه حزب الله ، سید حسن نصرالله دبیركل حزب‌الله كه نقش میانجی دو طرف را در این موضوع ایفا كرده، به جنبلاط ابلاغ كرده است كه رهبران سوریه  برای ایجاد بهترین مناسبات با تمام لبنانی‌ها و جریان‌های سیاسی از جنبلاط گذشت كرده اند.

جنبلاط به شبكه الجزیره گفت: من در لحظه عصبانیت و در سایه بحران شدید در لبنان سخنانی ناشایست، غیرمنطقی و خارج از ادبیات سیاسی در حق بشار اسد رئیس جمهور سوریه به زبان آوردم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.