آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

موزه ها در نوروز باز است

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اعلام کرد: همه موزه ها در تعطیلات نوروز باز و آماده خدمت رسانی به مردم هستند.

حمید بقایی پس از پایان جلسه امروز هیئت دولت، در پاسخ به سوالی درباره اقدامات و تمهیدات سازمان میراث فرهنگی در ایام نوروز گفت: تعداد نیروی انسانی که کیفیت و خدمات هتل ها و اقامتگاه ها را کنترل می کنند 23 درصد در مقایسه با پارسال  رشد داشته است.

وی افزود: شماره تلفن هایی هم به محض ورود مسافران به استان ها به آنها اعلام می شود که درصورت بروز مشکل، اطلاع رسانی کنند.

معاون رئیس جمهور همچنین از افزایش بیست درصدی امکانات و تسهیلات کمّی سفرهای نوروزی به طور متوسط و به لحاظ کیفی نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: از نظر اقامتگاه ها، خدمات بیمارستانی و آمبولانس و مدارسی که برای اسکان آماده شده است نیز رشد داریم.

بقایی افزود: جشنواره های نورزوی که در سطح استان ها ترتیب داده شده در مقایسه با پارسال چهار برابر شده است.

وی اضافه کرد: همچنین سازمان میراث فرهنگی و دستگاه های مختلف حدود بیست میلیون دفترچه اطلاع رسانی و نقشه راهنما تولید و چاپ کرده اند که هنگام ورود مسافران به استان ها بین آن ها توزیع می شود.

بقایی گفت: امسال همانند سال های گذشته ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی در استان ها به ریاست استانداران تشکیل شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۲۶ ۲۱:۴۵

سه تا شی گذاشتند توی نمایشگاه شکوه ایران در موزه ملی خدا وکیلی بروید ببینید اگر این سه تا شی در زمان مدیران قبلی گذاشته می شدند توی ویترین همانجا آنها را برکنار می کردند اما حالا در زمان صدارت این خانم نه تنها آب از آب تکان نخورد که بقایی فرمودند حسرت به دل بوده برای چنین نمایشگاهی که اشیا را به این خوبی عرضه کنند این سه تا شی سه تا ادم هستند که دو تاش خانم هستند یکی یک آقا که پشت یک سری سفال ترکیبی قرار داره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.