آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

به دليل قانون عدم استفاده از بازنشسته‌ها؛

برنداشتنی، بالاخره برداشته شد

گروه ورزش تابناک به سهم خود، این حرکت ارزشمند را که قطعاً به بهبود سلامت کاراته کمک شایانی خواهد کرد، در آستانه سال نو به رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس فدراسیون کاراته تبریک می‏گوید.

نايب رئيس بانوان فدراسيون كاراته ايران از كار بركنار شد.

به گزارش فارس، عشرت شاه محمدي كه سال ها به عنوان رئيس انجمن و بعد از آن به عنوان نايب رئيس بانوان فدراسيون كاراته مشغول به كار بود، بركنار شد.

با توجه به نامه بازرسي كل كشور و اعلام سازمان تربيت بدني و تاكيد هر دوي آنها بر اجراي قانون عدم استفاده از دوشغله ها و بازنشسته ها در ورزش، از سوي مسئول فدراسيون كاراته اين تصميم گرفته شد.

از آنجا كه شاه محمدي بازنشسته آموزش و پرورش است، نمي توانست به كارش در اين پست ادامه دهد. بعد از تاييد سازمان تربيت بدني جانشين شاه محمدي معرفي خواهد شد.

گروه ورزش تابناک به سهم خود، این حرکت ارزشمند را که قطعاً به بهبود سلامت کاراته کمک شایانی خواهد کرد، در آستانه سال نو به رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس فدراسیون کاراته تبریک می‏گوید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.