آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3910بازدید

تسهيلات براي نوسازي واحدهاي مسکوني

وي افزود: دولت بخشي از سود تسهيلات بانکي پرداختي به متقاضيان نوسازي و بهسازي واحدهاي مسکوني در بافت‌هاي فرسوده را نيز تأمين خواهد کرد.

معاون سازمان عمران و بهسازي شهري ايران اعلام کرد: دولت امسال اعتبارات نوسازي و بهسازي واحدهاي مسکوني در 49 هزار هکتار بافت فرسوده شهري را از حدود شصد به بيش از هفتصد ميليارد ريال افزايش داده است.

محمد آييني در مصاحبه با واحد مرکزي خبر گفت: دولت امسال همچنين 50 تا 100 درصد عوارض پروانه نوسازي و تراکم نوسازي در بافت‌هاي فرسوده را که در شهرداري‌ها تعيين شده است، پرداخت مي‌کند.

وي افزود: دولت بخشي از سود تسهيلات بانکي پرداختي به متقاضيان نوسازي و بهسازي واحدهاي مسکوني در بافت‌هاي فرسوده را نيز تأمين خواهد کرد.
آييني خاطرنشان کرد: دولت همچنين شهرداري‌ها را در زمينه توسعه معابر و ايجاد زيرساخت‌ها در بافت‌هاي فرسوده کشور حمايت مي‌کند.

معاون سازمان عمران و بهسازي شهري ايران اضافه کرد: تسهيلات و وام‌هاي بانکي مربوط به نوسازي و بهسازي بافت فرسوده در سال جديد متناسب با نرخ تورم تعيين خواهد شد.

آييني گفت: هم اکنون 355 شهر در بافت‌هاي فرسوده کشور، تعيين محدوده شده‌اند و نوسازي و بهسازي 220 شهر به تأييد مراجع قانوني رسيده است.
وي افزود: هم اکنون براي بيست هزار هکتار بافت فرسوده شهري، طرح نوسازي و بهسازي تعريف شده است.

آييني گفت: در سه سال اخير، بيش از سه هزار هکتار بافت فرسوده شهري با سرمايه‌گذاري مردم و شهرداري‌ها و با حمايت دولت بهسازي و نوسازي شده و زمينه اسکان بيش از يک ميليون نفر از جمعيت کشور در دويست هزار واحد مسکوني جديد در بافت فرسوده فراهم شده است.

وي از هموطنان خواست براي نوسازي و بهسازي واحدهاي مسکوني خود در بافت‌هاي فرسوده شهري اقدام کنند.
پيش از اين چهارده ميليون تومان تسهيلات به نوسازي هر واحد مسکوني دربافت‌هاي فرسوده پرداخت مي‌شد.

آييني همچنين از تشکيل بانک اطلاعات بافت فرسوده شهري در سي استان و 52 شهر کشور خبر داد و گفت: بستر سازي و ترويج بهسازي و نوسازي بافت‌هاي فرسوده شهري، اولويت کاري دولت در سال جاري است.

وي برنامه‌ريزي و هدايت اجراي برنامه‌هاي نوسازي و بهسازي، توانمندسازي ساکنان و مالکان بافت‌هاي فرسوده، جلب مشارکت مردمي و توسعه سرمايه‌گذاري بخش غيردولتي در سازکاري تشويقي را از ديگر برنامه‌هاي بازسازي و بهسازي بافت‌هاي فرسوده امسال اعلام کرد.

معاون برنامه‌ريزي و توسعه سازمان عمران و بهسازي شهري ايران با تأکيد بر اين‌که امسال نهادسازي ملي، استاني، شهري و محلات در بخش نوسازي بافت‌هاي فرسوده محقق مي‌شود، گفت: در محلات داراي بافت فرسوده بايد نهاد محلي براي بازسازي و بهسازي تشکيل شود و امسال 357 نهاد محلي تشکيل خواهد شد.

وي با اشاره به وجود بيش از يکصد محله فرسوده در تهران گفت: حدود دو هزار محله فرسوده در کشور وجود دارد که امسال در 25 محله، نهاد محلي تشکيل و برنامه بهسازي و بازسازي در اين محلات اجرايي مي‌شود.

آييني همچنين افزود: تاکنون بيش از 3 درصد بافت‌هاي فرسوده شهري نوسازي و بهسازي شده است و 97 درصد بقيه نيز با اعتباري بيش از چهارصد هزار ميليارد تومان نوسازي و بهسازي خواهد شد.

وي سرمايه‌گذاري در سال گذشته براي نوسازي و بهسازي بافت‌هاي فرسوده شهري را معادل 35 هزار ميليارد ريال اعلام و پيش‌بيني کرد؛ اين رقم امسال به 150هزار ميليارد ريال برسد.

سازمان عمران و بهسازي شهري، يکي از سازمان‌هاي فني، اجرايي و مديريتي وزارت مسکن و شهرسازي است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۱/۲۸ ۰۸:۲۱

این خبر پارسال هم اعلام شدولی به شهرداری منطقه 17 که رفتم(اواخرماه 12)گفتندفقط یک خبربوده چیزی به ما اعلام نشده است.
لطفاً راهنمایی کنیدبه کجاباید مراجعه کرد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.