آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

قیمت خودرو باز هم کاهش می‌یابد

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران با اشاره به کاهش نرخ خودرو در چند هفته اخیر تاکید کرد: در هفته‌های آتی نیز شاهد ادامه روند کاهشی قیمت‌ها در بازار خودرو خواهیم بود.

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران با اشاره به کاهش نرخ خودرو در چند هفته اخیر تاکید کرد: در هفته‌های آتی نیز شاهد ادامه روند کاهشی قیمت‌ها در بازار خودرو خواهیم بود.

سعید موتمنی در گفتگو با ایسنا، در رابطه با علل کاهش قیمت‌ها در بازار خودرو اظهار کرد: به دنبال برخی اقدامات در ایران‌خودرو و سایپا از انحصار فروش و خرید خودرو‌ها توسط برخی افراد به صورت سبدی و عمده جلوگیری شده، که گام مثبتی است و در کنار ثبات نرخ ارز کاهش قیمت خودرو را به دنبال خواهد داشت.

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران افزود: علاوه بر این در حال حاضر خریداری برای خودرو در بازار وجود ندارد و این در حالیست که عرضه خودرو به بازار، افزایش خوبی داشته است.

وی با بیان اینکه طی مدت اخیر ثبات در بازار ارز نیز وجود داشته که بی‌تاثیر در کاهش قیمت خودرو‌ها نبوده است، گفت: علاوه بر این اگر خودروسازان پایه‌های قیمتی خودرو‌ها را نیز پایین بیاورند، تغییر قیمتی نزولی در بازار به خوبی خود را نشان خواهد داد، زیرا در گذشته خودروسازان پایه‌های قیمتی خودرو‌ها را متناسب با نرخ گذشته ارز که بسیار بالاتر از نرخ فعلی بود، تعیین کرده‌اند.

رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران تاکید کرد: به طور کلی چنانچه قیمت‌ها را از اواخر فروردین (۲۵ فروردین) ماه به بعد مورد بررسی قرار دهیم؛ می‌بینیم که اکنون نسبت به آن زمان، ۳۵ تا ۴۰ درصد کاهش قیمت در بازار خودرو ایجاد شده است. در حقیقت از ۲۵ فرودین ماه سال جاری تا اواخر خرداد ماه بازار خودرو افزایشی پیش رفت، اما از اوایل تیرماه تاکنون در بازار خودرو کاهش قیمت را مشاهده کرده‌ایم.

موتمنی از کاهش بیشتر قیمت‌ها در بازار خودرو در آینده خبر داد و گفت: با بررسی و مقایسه تفاوت نرخ ارز در دی و بهمن ماه سال گذشته، اکنون که قیمت ارز کاهش داشته و به ثبات رسیده؛ قیمت خودرو بسیار بالاست؛ بنابراین لازم است که بیشتر از این کاهش قیمت خودرو را شاهد باشیم.

وی خاطرنشان کرد: حتی در خودرو‌های مونتاژی نیز به وضوح دیده می‌شود که این خودرو‌ها در بازار آزاد زیر قیمت کارخانه خرید و فروش می‌شوند. به طور مثال جک S. ۵ کرمان‌موتور در کارخانه حدود ۳۰۲ میلیون تومان است، اما در بازار ۲۷۰ میلیون تومان فروخته می‌شود یا در شرکت مدیران‌خودرو نیز خودروی MVM ۳۱۵ در بازار ۱۱۵ میلیون تومان قیمت دارد در صورتی که شرکت این محصول را ۱۴۰ میلیون تومان تعیین قیمت کرده است. همچنین این شرکت تیگو ۷ خود را ۴۳۷ میلیون تومان قیمت‌گذاری کرده در حالی که قیمت این محصول در بازار بین ۳۶۸ تا ۳۷۰ میلیون تومان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۵:۵۳

بسمع تعالی
زهی خیال باطل......

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۵:۲۰

قیمت جهانی خودروها را با نرخ دلار آزاد که محاسبه کنید ، قیمت اصلی آن در خواهد آمد

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۴:۴۸

خود کارخانه های انحصارگر با همراهی عده ای کثیف این بازی افزایش قیمت را راه انداختن حالا دیگه با یه درصد کم شدن قیمت هیچی حل نمیشه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۴:۳۴

مگر کاهش یافته که باز هم کاهش یابد!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۳:۵۸

اقایان مدعی اندقیمت خودروهای داخلی کاهش پیداکرده
من شهریور۹۵ یک دستگاه وژو۲۰۶ صندوقدارخریدم قسطی با۲۰ میلیون پیش پرداخت جمع کل مبلغ پرداختی من بااقساطش شد ۴۰ میلیون تومان حالاهمان خودرو ۹۳ میلیون وپانصدهزارتومان هست !!!!!
واقعابااینگونه تبلیغات مردم راچی فرض کرده اند ؟!!!

دکتر۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۳:۴۹

خصومتی که مافیای خودرو با جان مردم از یک سو و مال مردم از دیگر سو می ورزد، کافران اهل کتاب و غیر اهل کتاب نمی ورزند.

ایرانی۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۳:۴۷

خودرو که همچنان در مدار گرانی است کدام ارزانی را می فرمایید.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۳:۴۶

الان مردم قدرت تامین 40 میلیون تومان هم ندارد چه برسه به قیمت های بالاتر

خواننده تابناک۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۳:۳۹

باسلام
مسئولین محترم ایران خودرو دروغ و کذب گویی هم حد و اندازه داره عرضه خودرو چه تفاوتی کرده قیمت چقدر کم شده لطفا به شعور مردم توهین نکید تابناک هم ابتدا درستی خبر رابررسی نموده وبعد منتشر نماید با اعصاب مردم بازی نکنید
ماشین 38تومنی شده 80وچند میلیون حالا چند صد هزار تومن قیمت و کم میکنن منت هم سرمردم میزارن....
سپاس

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۳:۳۸

مرسی که قیمت ها را کاهش دادید.سپاس فروان از شما.خدا خیرتان بدهد که به فکر مردم هستید.از شما ممنون هستید.خدا در آخرت و دنیا اجر به شما بدهد. فقط زیاد کاهش ندید که خدایی نکرده ضرر کنید بعد ورشکسته بشید بعد تعطیل بشید و بعد آمار مرگ و میر کاهش یابد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۳:۲۴

حرف های الکی نزنید
قیمت خودرو وقتی کاهش می یابد که حداقل به 30 درصد کمتر از قیمت فعلی برسد
در خودروهای خارجی باید قیمت تا 50 درصد کاهش پیدا کند

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۳:۰۴

با توجه به کاهش قیمت ارز و کاهش قیمت خودرو در بازار خودروسازان محترم باید هرچه سریعتر نسبت به کاهش قیمت فروش محصولات خود اقدام کنند در غیر اینصورت ظلم بزرگی در حق کسانی است که با اعتماد به خودروسازان ثبت نام کرده اند و بعد از مدت زمان بسیار زیادی که انتظار کشیده اند و ضرری که متحمل شده اند حالا باید قیمت بالاتری را نسبت به بازار به خودرو ساز پرداخت کنند!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۴۶

لعنت خدا بر دروغگو

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۲۸

جك S5 كرمان موتور 302 ميليون مشتري نداره چه برسه به قيمت 270 ميليون بازار . كجا هستند مچ بگيران قوه قضائيه؟؟؟

ایرونی۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۷:۲۶

کی پول به یه مشت بونجول و لگن چینی میده؟؟؟
جک و جانور
چرت و پرتی
دنگو فنگ

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.