آخرین خبرحمله یمن به فرودگاه ملک خالد ریاض با موشک بالستیک
0بازدید
۰

درخواست پرسپولیس برای تعویق بازی جام حذفی

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در رایزنی با مقام‌های سازمان لیگ خواستار آن شد که با توجه به فاصله زمانی اندک بازی بعدی سرخپوشان در جام حذفی با بازی تیم ملی، این دیدار طبق ضوابط و مقررات به تعویق بیفتد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این تیم فوتبال طبق برنامه رقابت‌های جام حذفی باشگاه‌های کشور در مرحله بعدی این بازی‌ها باید در روز ۲۴ مهر ماه به میدان برود، این در حالی است که تیم ملی کشورمان روز ۲۳ مهر ماه در خارج از ایران به مصاف تیم ملی بحرین خواهد رفت.

محمدحسن انصاری‌فرد بر این اساس و با توجه به اینکه پنج بازیکن پرسپولیس به اردوی تیم ملی کشورمان دعوت شده‌اند، در رایزنی با مقام‌های سازمان لیگ خواهان به تعویق افتادن این بازی طبق ضوابط و مقررات شد. باشگاه پرسپولیس در این ارتباط درخواست رسمی خود را با ارسال نامه‌ای ارائه کرد تا با توجه به صلاحدید سازمان لیگ و توجه به برنامه‌های تیم ملی و رقابت‌های باشگاهی تاریخ جدیدی را برای بازی سرخپوشان در مرحله بعدی بازی‌ها اعلام شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.