آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

حملات سایبری آمریکا علیه ایران

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: آمریکایی‌ها بار‌ها تهدیدات و اقدامات سایبری علیه کشورمان انجام دادند که البته در برابر حملات سایبری توانمند و قدرتمند هستیم.

به گزارش «تابناک»، سردار غلامرضا جلالی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در اراک با اشاره به اقدامات و تهدیدات سایبری آمریکا علیه کشورمان اظهار داشت: آمریکایی‌ها بار‌ها تهدید و اقدام سایبری علیه ما داشته و طبیعتا هم تبعات حقوقی آن متوجه آنهاست که ظرفیت‌های بخش حقوقی و بخش وزارت خارجه ایران این موضوع را به صورت جدی پیگیری می‌کنند.

وی افزود: تکلیفی که ما در این میان داریم اینکه، آمادگی‌های دفاع سایبری زیرساخت‌هایمان را در حوزه انرژی و سایر حوزه‌های مهم بالا ببریم و در بازدید‌هایی که داریم ضعف‌ها و اشکالات را برطرف کنیم و هم در مجموعه‌ها رزمایش‌ها و تمرینات خاصی داشته باشیم که با شبیه‌سازی حمله، آسیب‌پذیری‌ها و اشکالات را کشف کنیم و بعد در تیم‌های مسئول‌سازی و همسازی این اشکالات را برطرف کنیم، این‌ها به صورت دوره‌ای تکرار می‌شود که آمادگی‌ها ارتقاء پیدا کند.

جلالی عنوان کرد: در ۶ ماه گذشته تقریبا بیش از ۱۲۰ رزمایش و تست داشتیم که حدود ۷۰ درصد از آن‌ها در حوزه انرژی بوده و تمام حوزه‌های پالایشگاهی، پتروشیمی، حوزه گاز، حوزه انتقال، بخش‌های مرکزی و کنترل آن‌ها را کنترل کردیم و ضعف‌هایی که مشهود بوده یا با رزمایش و آزمون قابل کشف بوده کشف شده و تقریبا همه آن‌ها برطرف شده چند موردی باقیمانده که درحال برطرف شدن است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور عنوان کرد: آمادگی ما در حوزه‌های زیرساختی در برابر تهدید سایبری آمادگی خوبی ارزیابی می‌شود ان‌شاءالله این آمادگی ارتقاء بیابد و به سطح عالی برسد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.