"لاست" ایرانی کپیکاری نیست
فارس: «حميد اعتباريان» خبر از پيشنهاداتي مبني بر ساخت سريال ايرانی «لاست» (گمشدگان) براي پخش در شبكه ويدئويي داد و گفت: سقوط هواپيما در نسخه ايراني «لاست» در كوير رخ ميدهد.
اين تهيهكننده در اين باره گفت: همچنان روي ساخت طرح ايراني سريال «لاست» (گمشدگان) كار ميكنم و شايد براي پخش در سينماي خانگي تهيه شود، چون پيشنهاداتي در اين مورد داشتهايم.
وي ادامه داد: سوژه سريال بسيار جالب است و كپيكاري نخواهد بود و فقط خط قصه با داستان سريال خارجي لاست، يكي است و سقوط سريالي كه ما در نظر داريم در يك كوير رخ ميدهد.
اعتباريان به فارس گفت: طرح اين فيلمنامه را شخصا ارائه دادهام و يك گروه نويسندگان روي آن كار ميكنند.
اين تهيهكننده گفت: ما امكانات كافي براي ساخت چنين سريالي را داريم و براي نگارش فيلمنامه آن مهمترين نكته تحقيق و مطالعه است.
وي همچنين با اشاره به طرحي تازهاي كه براي ساخت يك فيلم سينمايي بلند دارد، گفت: در تلاش هستم تا يك گروه نويسندگان جوان را براي نگارش اين طرح گردهم آورم. اين فيلمنامه كاري طنز است كه به مشكلات اجتماعي و معضل خوابگاه براي دانشجويان و مسئله اجاره خانه براي دانشجويان شهرستاني و تهرانيهايي كه به شهرستان ميروند، ميپردازد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
بنده اختلال حواس دارم :
1- اسم سریال : لاست ایران (!)
2- خلاصه داستان یکی است و فقط سقوط هواپیما در کویر بجای جزیره رح می دهد.
3- کپی کاری نیست !!
بله در همان کویر معروف اتفاق میافتد از سریال لاست خارجی خط میگیریم و بر ضد خارجی فیلمنامه مینویسیم به به چه هنرمندیم !
مگه مجبووریییییییییییییییییییید؟ یعنی چی آخه. همین ایده اش که کپی شد بقیه اش هم کپی هست. خدا به داد برسه.
مسخره تر از این ایده گیر نیوردین!!!!
چه توجیه قانع کننده ای برای عدم کپی کاری!!!
تا کی کپی کاری؟ سریالهامون که از روی نسخه های خارجیه و اخبارهامونم از روی شکل اخبار های بی بی سی و الجزیره کپی میکنیم .بهتر نیست یه کم ایده جدید بدیم؟
خدا به خیر بگذرونه !
آقای نویسنده قربونت لااقل یه جا سقوط کنه که آب برای خوردن پیدا بشه اینا سر یه روز از بی آبی تلف نشن
کپی کاری نیست چون هواپیما تو کویر سقوط می کند!!!
"اين تهيهكننده گفت: ما امكانات كافي براي ساخت چنين سريالي را داريم "
آره، مخصوصا توپولف 154 که باب سقوط هست.
این جمله اش خیلی جالبه :
"كپيكاري نخواهد بود و فقط خط قصه با داستان سريال خارجي لاست، يكي است"
واقعا كه
حرف نو بيار
چيز جديد بگو
آخه به عقل كي جور درمياد؟ احتمالا سقوطش هم با توپولف بوده !!!! كه توي سقوطش هيچ وقت هيچ كسي كشته نميشه !!!! از بس كه ايمني بالايي داره لامصب!!!!!!! :))
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.