آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

نصب برچسب نرخ كرايه تاكسي

مديرعامل سازمان تاكسيراني تهران گفت: برچسب‌هاي نرخ تاكسي در سال جاري از امروز براي 25 هزار تاكسي در مناطق مختلف شهرداري توزيع و نصب خواهد شد.

پيمان سنندجي در گفتگو با ايسنا ، اظهار كرد: از جمله ويژگي‌هاي اين برچسب‌ها خوانا بودن و همچنين درج شماره تاكسي به روي آن‌هاست كه بر اين اساس امكان آن وجود دارد كه مردم نظارت بيشتري را بر نرخ تاكسي‌ها داشته باشند و در صورت مشاهده تخلف موضوع را به شماره تلفن «1888» مركز نظارت همگاني شهرداري تهران گزارش كنند.

مديرعامل سازمان تاكسيراني تهران با اشاره به اين كه از امروز 25 هزار برچسب در بين مناطق شهرداري توزيع شده است، خاطر نشان كرد: تا پايان فروردين ماه در تمام تاكسي‌ها برچسب نرخ تاكسيراني نصب خواهد شد.

وي افزود: همچنين 15 هزار تاكسي و تاكسي‌هاي ويژه فرودگاه و ترمينال كه مجهز به تاكسيمتر هستند، از فردا به مدت سه روز با نظارت تاكسيراني، تاكسيمتر اين خودروها به روز خواهد شد.

سنندجي در رابطه با نظارت بر رعايت نرخ تاكسي‌ها در سال جاري هم اظهار كرد: بازرسان تاكسيراني به صورت رندوم از همه خطوط بازديد به عمل خواهند آورد و براي اولين بار افرادي به صورت نامحسوس در خطوط تاكسي‌ها بر چگونگي رعايت نرخ مصوب تاكسي نظارت خواهند داشت.

مديرعامل سازمان تاكسيراني تهران اضافه كرد: همچنين مردم هم مي‌توانند با تماس «1888» هر گونه تخلف در رابطه با نرخ تاكسي‌ها گزارش كنند و در صورت وقوع تخلف و محكوم شدن راننده متخطي برخوردهاي شديدي با فرد مورد نظر انجام خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۸ ۱۵:۱۰

حتما با رانندگان متخلف برخورد می کنید ما که شک نداریم حتما ما هر روز از کارو زندگی بیفتیم و هی زنگ بزنیم که آقا این کرایه فلان محل جرا اینقد شده شما هم بدو می آیین با110 تماس می گیریم از ده بار تماس شاید بیان آنوقت شما تلفن می ذارین دلتون خوشه ها!!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۸ ۱۳:۱۵

تو رو خدا بگيد بيان خط سپاه- معلم را نظارت كنند كه تمام سال گذشته كرايه 225 تومان را 250 گرفتند و در ضمن به دليل شلوغي مسير اغلب حاضر نيستند تا ته مسير بروند امسال هم دارن 300 كرايه مي گيرند و فرقي نمي‌كنه از كجا سوار شي اول يا وسط كرايه زور را از آدم مي‌گيرند و بدتر از همه اين كه زورشان مياد تا آخر مسير بروند خيلي راحت اول خط داد ميزنند تا سر كاج تا سر هجرتي و... 1888 هم زنگ مي‌زنيم كه جوابگو نيست

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۸ ۰۹:۵۴

خدا کنه.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۸ ۰۹:۵۱

نمیشه این برچسب ها قبل از عید آماده باشه و در پایان تعطیلات نصب بشه؟ که این همه بحث و جدل بی خودی بین مردم و رانندگان شکل نگیره!؟!؟!

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۸ ۰۹:۳۴

در طول 30 سال گذشته بیش از 1000بار این خبر را خوانده ایم و هیچگاه هم عملی نشده است به این اضافه کنید
استفاده از تاکسیمتر از شنبه
عدم افزایش نرخ تاکسی ها از شنبه
الزام بستن کمربند مسافر جلو از شنبه
جمع اوری خودروهای دود زا از شنبه
الزام رانندگان تاکسی به بردن همه مسافر ام از شنبه
عدم ورود موتور سوران به خط وِیژه از شنبه
و شبیه این. ..
و در اخر بازرسان ویژه و چند شماره تلفن .
تو رو خدا امثال این خبر را اصلا توجه نکنید و ان را هم منتشر نکنید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.