آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
3بازدید
۰

اعضای مستعفی هیات مدیره استقلال می‌خواهند بمانند!

هیئت مدیره باشگاه استقلال با اضافه شدن یک عضو جدید، حالا صاحب ۶ عضو شده است. میرشاد ماجدی و کامران منزوی که پیش از این بنابر دلایلی از سمت خود استعفا داده بودند، به نظر می‌رسد با حضور فرهاد مجیدی همچنان به کار خود ادامه دهند.

به گزارش تابناک ورزشی، از طرف دیگر ظاهرا قرار شده اسماعیل خلیل‌زاده که رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال است سرپرست مدیرعاملی باشگاه بماند. همچنین علی فتح‌الله‌زاده هم به تازگی به عضویت هیئت مدیره استقلال درآمده بود و امیرحسین فتحی مدیرعامل مستعفی باشگاه هم در هیئت مدیره ماندنی هستند. دیگر عضو جدید هیئت مدیره هم عبدالرضا موسوی است که مدیر یک شرکت هواپیمایی است.

با در نظر گرفتن این افراد که جمع آن‌ها ۶ نفر است، تعداد اعضای هیئت مدیره استقلال در حال حاضر زوج است. این در حالی است که طبق قانون باید تعداد اعضای هیئت مدیره هر باشگاه فرد باشد تا بتوانند هنگام رای‌گیری به نتیجه مفید برسند. با این حال احتمالا هیئت مدیره استقلال یک نفر را از دست می‌دهد مگر اینکه وزارت ورزش فرد جدیدی را به این چیدمان اضافه کند تا تعدادشان ۷ نفر شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.