آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
3بازدید
۱

سرقت بنزین از خط لوله اهواز - سبزآب ناکام ماند

مدیر منطقه خوزستان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: اقدام به‌ موقع کارکنان عملیاتی و نیروهای انتظامی تلاش برای سرقت از خط لوله اهواز - سبزآب را ناکام گذاشت.

سرقت بنزین از خط لوله اهواز - سبزآب ناکام ماند

 

به گزارش تابناک به نقل از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، حمیدرضا کیهان‌پور با بیان اینکه اقدام به‌ موقع کارکنان عملیاتی و نیروهای انتظامی تلاش برای سرقت از خط لوله اهواز - سبزآب را ناکام گذاشت، گفت: روز ۱۲ فروردین افرادی سودجو با توجه به شرایط قرنطینه و خلوتی مسیر با استفاده از حفر گودال از این خط لوله بنزین سرقت کردند که با اعلام گزارش سرقت، همکاران عملیات و بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچ‌اس‌یی) منطقه با وجود بسته بودن راه‌ها و شرایط قرنطینه، به‌ سرعت در محل حضور یافتند و عملیات مهار نشتی انجام شد.

وی افزود: این حادثه در کیلومتر ۲۰ خط لوله ۱۶ اینچ سبزآب - اهواز در ورودی روستای مراونه از توابع اهواز اتفاق افتاد.

مدیر منطقه خوزستان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت، خبر منتشر شده درباره شکستگی خط لوله را تکذیب و تصریح کرد: در این اقدام سارقان در یک نقطه از خط لوله سوراخ ایجاد کردند که همین اقدام سبب شد تا مقدار کمی بنزین روی سطح آب موجود در گودال حفر شده جمع شود که در زمان کوتاهی این خط ترمیم و نشتی به‌طور کامل برطرف شد.

 

منبع:همشهری

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

جانباز 70 درصد۱۳۹۹/۰۱/۱۴ ۱۳:۲۳

اگر لوله ترکیده باشد که دیگر سرقت معنی ندارد به زمین نفوذ می کند پس چه بهتر که مردم بردارنند و استفاده بکنند مسئله امنیت سرجای خود باقی است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.