آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

نقض حكم مرگ عقرب سياه


پحكم اعدام پسر شيطان صفت موسوم به «عقرب سياه» كه 15 زن و دختر را با تهديد شوكر برقي مورد آزار و اذيت قرار داده بود، از سوي قضات ديوان عالي كشور نقض شد.

به گزارش خبرنگار ایران، «محسن افتخاري» - سرپرست دادگاه هاي كيفري استان تهران- با اعلام اين خبر گفت: متهم 28 ساله از هفتم ارديبهشت 87 به دنبال شكايت زن جواني به مأموران كلانتري 176 حسن آباد تحت تعقيب قضايي قرار گرفت. شاکی در جاده فشافويه – جنوب تهران – براي رفتن به خانه‌اش سوار خودروي پژو شده بود كه راننده پس از طي مسافتي با دستگاه شوكر برقي به او حمله كرده و در حوالي حسن‌آباد وي را مورد آزار و اذيت قرار داده و بعد هم متواري شده بود. در حالي كه خودروي پژو، تنها سرنخ پليس براي دستگيري اين شيطان صفت بود مأموران سرانجام «عقرب سياه» را هنگام درگيري با يك زن در بيابان‌هاي جنوب تهران به دام انداختند. اين در حالي بود كه تعداد شكايت‌ها به 15 فقره رسيد و مرد تبهكار نيز به بيش از 10 فقره آزار و اذيت زنان اعتراف كرد.

به دنبال شكايت قربانيان، محاكمه غيرعلني متهم با حضور 5 قاضي در شعبه 77 دادگاه كيفري استان تهران برگزار شد اما او برخلاف اظهارات قبلي‌اش مدعي شد فقط با انگيزه سرقت پول و طلا، زنان را به خارج از شهر كشانده و موضوع آزار و اذيت قربانيان بي‌اساس است. در اين ميان 4 تن از قربانيان كه پس ازاين حادثه تلخ با درخواست طلاق از سوي همسرانشان روبه رو شده بودند، در مواجهه حضوري با متهم جزئيات جنايت‌هاي سياه را فاش كردند.

قاضي «افتخاري» افزود: هيأت قضايي دادگاه پس از محاكمه و شور، حكم به اعدام متهم دادند اما قضات ديوان عالي كشور به دليل احراز نشدن شرايط تجاوز به عنف، پس از نقض اين حكم پرونده را براي رسيدگي به شعبه هم عرض فرستادند كه بزودي قضات شعبه 79 دادگاه كيفري استان تهران رسيدگي به پرونده را آغاز خواهند كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.