آخرین خبرشکستِ ترامپ، پناهِ دموکرات‌ها، پیروزیِ ایران
2بازدید
۰

ابتکار: می‌شد جلوی خودکشی زوج عاشق را گرفت

واکنش ابتکار به خودکشی زوج عاشق در اندیکا

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده به ماجرای تلخ خودکشی دختر و پسر جوان به خاطر مخالفت خانواده‌ها با ازدواجشان واکنش نشان داد.

واکنش ابتکار به خودکشی زوج عاشق در اندیکا

به گزارش تابناک به نقل از فرارو، دختر و پسر جوانی در سنین ۱۸ و ۲۲ سال در روستایی از توابع شهرستان اندیکا خوزستان به دلیل مخالفت خانواده‌ها با ازدواجشان، به همراه یکدیگر دست به خودکشی زدند.

معصومه ابتکار در اینباره نوشت: می‌شد از خودکشی زینب و بهزاد جلوگیری کرد. چرا اختلاف میان دو خانواده بر سر ازدواج دو جوان باید به چنین فاجعه‌ای منتهی شود؟ درحالیکه امکان استفاده از ابزار‌های مفید مانند خط ۱۴۸۰ و خط ۱۲۳، با تلاش بخش‌های دولتی وجود دارد و می‌تواند از حادثه پیشگیری کند.

واکنش ابتکار به خودکشی زوج عاشق در اندیکا

خط تماس رایگان صدای مشاور ۱۴۸۰ در صورت نیاز به راهنمایی و خط کمک ۱۲۳ در صورت تنش و احتمال بروز آسیب‌هایی مثل خشونت و خودکشی و آشنایی با مهارت گفتگو در خانواده می‌تواند بازدارنده‌ای قوی باشد. در ابتدای ۹۹ اطلاع رسانی در مورد خط اورژانس و خط مشاور از طریق دو پیامک سراسری انجام شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.